Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αθηναϊκά ΜΜΕ: Βρέθηκε αγοραστής για την Ξάνθη – Καμία επίσημη ενημέρωση

Κοινοποίηση

Αθηναϊκά ΜΜΕ: Βρέθηκε αγοραστής για την Ξάνθη - Καμία επίσημη ενημέρωση

Το σενάριο για «λουκέτο» στην Ξάνθη δεν υφίσταται πλέον. Αλλαγή δεδομένων στο στρατόπεδο των Ακριτών, αφού προκηρύχθηκε ακόμα μία έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, που αφορά μεταξύ άλλων την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 2 εκατομμύρια ευρώ!





Αυτή η Γ.Σ. πρόκειται να διεξαχθεί στις 24 Αυγούστου κι ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα είναι προγραμματισμένο να γίνει η Γενική Συνέλευση για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Ξάνθη.

Επίσης, στο έγγραφο που αναρτήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) γίνεται λόγος και για αλλαγή έδρας της θρακιώτικης ΠΑΕ, όπως και για αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ.

Ο νέος αγοραστής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o υποψήφιος αγοραστής έχει βρεθεί και έχει δώσει τα χέρια με τον Πανόπουλο.

Το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ομογενή επιχειρηματία. Το deal αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Τις προσεχείς μέρες αναμένονται συναντήσεις για να στελεχωθεί το ρόστερ που έχει αδειάσει, ενώ θα εξεταστούν και περιπτώσεις υποψηφίων προπονητών.





Ενα όνομα που «παίζει» αρκετά για τον πάγκο των Ακριτών είναι ο γνώριμος στη Ξάνθη, Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο πρώην προπονητής της Νέας Σαλαμίνας έχει προτάσεις από ελληνικές ομάδες και μια από αυτές είναι και η Ξάνθη, τη φανέλα της οποίας φόρεσε ως ποδοσφαιριστής τη διετία 2000-2002. Ο 44χρονος Κύπριος και γεννημένος στη Δράμα κόουτς έχει κοουτσάρει ομάδες μόνο στη Μεγαλόνησο (Αναγέννηση Δερύνειας, Δόξα Κατωκοπιάς), ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε Δόξα Δράμας, Βέροια, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.

Υπήρξε ενδιαφέρον και για προπονητή που εργάζεται σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ (ήταν και η πρώτη επιλογή), αλλά η περίπτωσή του δεν φαίνεται να προχωράει.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα