Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Έβρος: “Πιάστηκε” να μεταφέρει 27 όπλα χωρίς άδεια – ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση

Έβρος: "Πιάστηκε" να μεταφέρει 27 όπλα χωρίς άδεια - ΦΩΤΟ

Ο δράστης, στο πλαίσιο ειδικής μεταφοράς – διαμετακόμισης όπλων και φυσιγγίων με φορτηγό, εντοπίσθηκε να μεταφέρει επιπλέον 27 πιστόλια κρότου.

Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.





Αναλυτικότερα, ο δράστης μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου προκειμένου να εισέλθει στη Χώρα μας, οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), με το οποίο πραγματοποιούσε ειδική μεταφορά – διαμετακόμιση όπλων και φυσιγγίων με προορισμό την Αλβανία.

Έβρος: "Πιάστηκε" να μεταφέρει 27 όπλα χωρίς άδεια - ΦΩΤΟ





Κατά την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους στα μεταφερόμενα όπλα και φυσίγγια, διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε επιπλέον 27 πιστόλια κρότου, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν στη σχετική άδεια διαμετακόμισης και δεν συνοδεύονταν από τα σχετικά παραστατικά.

Κατασχέθηκαν 27 πιστόλια κρότου και το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα