Πέμπτη, 21 Μαρτίου, 2024

Χαλκιδική: Οργή και αγανάκτηση για τη συναυλία σε beach bar που διέσπειρε τον κορονοϊό

Κοινοποίηση

Χαλκιδική: Οργή και αγανάκτηση για τη συναυλία σε beach bar που διέσπειρε τον κορονοϊό

Σε εστία διασποράς του κορονοϊού φαίνεται ότι εξελίχθηκε μία συναυλία που διοργανώθηκε σε beach bar της Χαλκιδικής, με τη συγκεκριμένη πληροφορία να κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι η μετάδοση το κορονοϊού στον οίκου ευγηρίας με τα 35 κρούσματα έγινε από νεαρό που παραβρέθηκε σε συναυλία στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για την συγκεκριμένη συναυλία, στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 2.000 άτομα.





Τρεις μπάρμαν που ετοίμαζαν ποτά για όλο αυτό τον κόσμο βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Το ίδιο και ένας αθλητής από επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου.

Εργαζόμενος του beach bar κατήγγειλε στο thestival ότι δόθηκε γραμμή να μην μαθευτεί η ύπαρξη κρουσμάτων για να μην δυσφημιστεί η επιχείρηση. Ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια όμως κάποιοι το θεώρησαν λάθος και κατήγγειλαν τα όσα έγιναν.

Την ίδια ώρα γνωστός επιχειρηματίας στον τομέα της διασκέδασης δηλώνει στο thestival: «Θα πρέπει και οι καλλιτέχνες να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να κατεβάσουν το κασέ τους. Δεν γίνεται να ζητάνε 20.000 για μια συναυλία. Από που θα βγουν αυτά τα λεφτά. Αναγκάζονται οι επιχειρηματίες να βάλουν στα μαγαζιά τους περισσότερο κόσμο για να μην πτωχεύσουν. Δίνουμε ψωμί σε χιλιάδες οικογένειες».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα