Κορονοϊός: Νέος θάνατος στη Θράκη - Κατέληξε 71χρονος

Κορονοϊός: Νέος θάνατος στη Θράκη - Κατέληξε 71χρονος

Κορονοϊός: Ένας ακόμη θάνατος καταγράφεται στο Νοσοκομείο αναφοράς, στη Θράκη, αυξάνοντας περαιτέρω την ανησυχία για την εξάπλωση της νόσου στην περιοχή.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο που κατέληξε το πρωί της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο οποίος μάλιστα είναι ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή.

Ο λόγος για τον πρώην κοινοτάρχη Παλαιοχωρίου, στην περιοχή του Παγγαίου Γιώργο Χοτζούδη. Την είδηση του θανάτου του, μάλιστα, από κορονοϊό έκανε γνωστή και ο νυν Δήμαρχος Παγγαίου στα social media, κρούοντας μεταξύ άλλων και το καμπανάκι του κινδύνου για την εξάπλωση του ιού.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, ο 71χρονος, είχε εισήχθη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στις 4 Αυγούστου. Στις 13 Αυγούστου μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και κατέληξε στις 06:30 το πρωί της Κυριακής.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασίαδης σχολιάζει χαρακτηριστικά: "Έφυγε σήμερα από κοντά μας, ένας σημαντικός άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, ο Γιώργος Χατζούδης. 

Διετέλεσε για 4 τετραετίες πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοχωρίου αφήνοντας πίσω του πολύ σημαντικό έργο, ενώ  παράλληλα ήταν και ένας δραστήριος επιχειρηματίας. 

Ήταν πάντα διεκδικητικός και μαχητικός, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία που βρισκόταν στον δρόμο του. 

Η είδηση του θανάτου του από τον κορονοϊό μας συντάραξε, τονίζοντας παράλληλα τη σοβαρότητα της κατάστασης και την προσοχή που πρέπει όλοι μας να επιδεικνύουμε". 


Κορονοϊός: Νέος θάνατος στη Θράκη - Κατέληξε 71χρονος

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال