Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Ο Τοροσίδης “τρόλαρε” τον Τσιμίκα για την… κατσάδα του Μίλνερ – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση

Ο Τοροσίδης “τρόλαρε” τον Τσιμίκα για την… κατσάδα του Μίλνερ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δύο πρώην συμπαίκτες στον Ολυμπιακό το έριξαν στο… χαβαλέ, σχολιάζοντας τον εκνευρισμό που έβγαλε ο Μίλνερ προς τον Τσιμίκα, για μια πάσα που ο Έλληνας αμυντικός δεν έκανε, στο ντεμπούτο του στη Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Στουτγκάρδη, όπως μεταδίδει το newsit.gr

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού και μάλιστα είχε και μια.. ιδιαίτερη στιγμή με τον Τζέιμς Μίλνερ.

Ο Έλληνας αμυντικός άκουσε το “στόλισμα” του έμπειρου Άγγλου παίκτη, όταν δεν ολοκλήρωσαν το “1-2”. “Κώστα, δώσε τη γα@@@η πάσα” είπε ο Μίλνερ προς τον 24χρονο μπακ.




Μετά τον αγώνα, ο Τσιμίκας πόσταρε σε λογαριασμό του στα social media μία φωτογραφία από την πρώτη του εμφάνιση ως παίκτης της Λίβερπουλ, για να δεχθεί το.. πείραγμα του Βασίλη Τοροσίδη: “Έφυγες από εδώ και νόμιζες θα γλιτώσεις τα @@@@@, εγώ του είπα ότι θες μερικά!” σχολίασε αρχικά ο “Τόρο” για το περιστατικό με τον Μίλνερ και συνέχισε με δεύτερο μήνυμα: “Με πήρε τηλέφωνο εχθές ο Μίλνερ και τα λέγαμε με τα καλά αγγλικά που ξέρω και του ‘πα ρίξε μερικά φωνήεντα γιατί ξεχνιέται ο “Τσίμι” που και που”. Ο παίκτης της Λίβερπουλ φάνηκε να απολαμβάνει το χιούμορ του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Ο Τοροσίδης “τρόλαρε” τον Τσιμίκα για την… κατσάδα του Μίλνερ - ΒΙΝΤΕΟ

Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός της Λίβερπουλ, δεν κράτησε… κακία στον Τσιμίκα και του έδωσε συγχαρητήρια για το ντεμπούτο του, στη φωτογραφία που ανέβασε ο διεθνής μπακ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.




ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα