Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Σεβίλλη με combo στο 1.97 και Over

Κοινοποίηση

Το ενδιαφέρον κεντρίζει ο πρώτος ημιτελικός στο Γιουρόπα Λιγκ, που διεξάγεται στην Κολωνία της Γερμανίας. Η πολυνίκης της διοργάνωσης, Σεβίλλη αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση αντιμετωπίζει τον νικητή από το ζευγάρι Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της Κυριακής (16/08), ξεχωρίζει το παιχνίδι Λίβινγκστον-Ρέιντζερς για την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά και τις αναλύσεις αγώνων αναλυτικά:

ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (18:30)
Η Λίβινγκστον προέρχεται από ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μάδεργουελ, σε παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Πίσω στο σκορ δύο φορές, είχε απαντήσεις σε ισάριθμες περιπτώσεις και πήρε τον πρώτο βαθμό για φέτος. Διέκοψε το σερί των δύο ηττών, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλα τα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν. Με το καλημέρα δείχνει αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, δείγμα πως χρειάζεται άμεσα βελτίωση. Λογικά θα απουσιάσει ξανά ο τραυματίας Μπράουν (αμυντικός), που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι.
Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Ρέιντζερς στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από τρεις αγωνιστικές έχει το απόλυτο των νικών.
Μεσοβδόμαδα νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Σεντ Μίρεν, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση. Σκόραρε τρία τέρματα μέχρι το 49ο λεπτό, στη συνέχεια κατέβασε ρυθμό και έκανε διαχείριση δυνάμεων. Κράτησε το μηδέν και στα +270 λεπτά που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, παρουσιάζεται σοβαρή και με νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα σκαρφαλώσει στην κορυφή. Αν προσθέσουμε και παιχνίδια από την περσινή σεζόν, μετράει πέντε διαδοχικά Under 2.5 γκολ. Δεν υπολογίζεται ο βασικός αμυντικός Μπαλογκούν, λόγω τραυματισμού.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ασταμάτητη στο ξεκίνημα η Ρέιντζερς, παίζει κυνικά και δεν δίνει δικαιώματα. Η Λίβινγκστον διατηρεί κάκιστη παράδοση στα τελευταία παιχνίδια με τους φιλοξενούμενους, με έξι σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Αναμέτρηση με φαβορί και με το διπλό πληρώνει χαμηλά, στρεφόμαστε σε εναλλακτικά πονταρίσματα. Με δεδομένη την αμυντική αστάθεια της Λίβινγκστον, πάμε με το Over 2.5 γκολ στο 1.72 απόδοση στην Bet365.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00)
Η Σεβίλλη επικράτησε με σκορ 1-0 απέναντι στη Γουλβς, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ του Οκάμπος στο 88ο λεπτό, έδωσε τη λύση στην ισπανική ομάδα που συνεχίζει στη διοργάνωση και στοχεύει στην κατάκτηση για έκτη φορά στην ιστορία της. Παρέμεινε αήττητη για 19η διαδοχική αναμέτρηση σε Ισπανία και Ευρώπη, με απολογισμό 10 νίκες και εννέα ισοπαλίες. Στα οκτώ τελευταία δέχθηκε μόλις ένα γκολ, ταυτόχρονα τα 7/8 ολοκληρώθηκαν με No Goal. Διαθέσιμος ο Γκουντέλι (μέσος), εκμηδενίζοντας τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό Λοπετέγι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπέρασε το εμπόδιο της Κοπεγχάγης στην παράταση, με το πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες. Απώλεσε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει στην κανονική διάρκεια, είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά βρήκε τη λύση από τα έντεκα βήματα. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα 22 τελευταία παιχνίδια, συγκεκριμένα στις 28/11/19 με σκορ 2-1 στην έδρα της Αστάνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σο (μπακ) και Τζόουνς (στόπερ), που θα απουσιάζουν λόγω τραυματισμών.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να προέρχονται από θετικές εμφανίσεις. Το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένo και προσωπικά άποψη είναι, πως η Σεβίλλη αδικείται από τις αποδόσεις. Υπάρχει νόημα να ποντάρουμε υπέρ της, επιλογή το 1Χ+Under 3.5 γκολ σε απόδοση 1.97 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα