Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σίριους – Χάμαρμπι Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

Κοινοποίηση

Αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με τη Σίριους να υποδέχεται στην «Στουντεντέρνας ΙΠ» τη Χάμαρμπι. Το ματς θα διεξαχθεί στις 16:00, κεκλεισμένων των θυρών.
Δείτε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα
ΣΙΡΙΟΥΣ: Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Άλσβενσκαν βρίσκεται η Σίριους, με συγκομιδή 25 βαθμών μετά το πέρας 16 αγωνιστικών. Το μομέντουμ είναι πολύ καλό για εκείνη, το οποίο αντικατοπτρίζεται κι από το γεγονός ότι απέχει από τις ήττες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Στο προηγούμενο ματς της πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Χέλσινγκμποργκ. Αν και κυριάρχησε, έχοντας την κατοχή και αρκετές ευκαιρίες, χρειάστηκε την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαίντ στο 89’ για να κερδίσει.
Δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού ο Λούντχολμ (εξτρέμ).
ΧΑΜΑΡΜΠΙ: Ένα βαθμό πίσω από τη Σίριους βρίσκεται η Χάμαρμπι, η οποία κατέχει την 7η θέση της βαθμολογίας, με 24 πόντους. Είναι επίσης σε καλή κατάσταση, αγνοώντας την αποτυχία εδώ και έξι αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήρθε ισόπαλη με την Έλφσμποργκ εντός έδρας με σκορ 2-2. Μακριά από το «σπίτι» της παίζει ελαφρώς πιο αμυντικά, επομένως αναμένεται να κάνει κάτι ανάλογο και στην αποστολή της στην Ουψάλα. Στην πρώτη αναμέτρηση πάντως στην έδρα της πριν 40 ημέρες, έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Σίριους.
Στα αγωνιστικά νέα, ίσως και να προλάβει το ματς ο Κατσανίκλιτς (εξτρέμ).
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες με φουλ επιθετική φιλοσοφία, σε παιχνίδι που περιμένουμε υψηλό σκορ. Ποντάρισμα στο στοίχημα με το ασιατικό Over 3 γκολ σε τιμή 1.87 στη Vistabet.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα