Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράρουν με 1.87 στη Σουηδία

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράρουν με 1.87 στη Σουηδία

Το πρόγραμμα της Κυριακής (23/08), περιλαμβάνει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται για την κορυφή της Ευρώπης. Στη Σουηδία και τη 17η αγωνιστική, η ΑΪΚ Στοκχόλμης υποδέχεται τη Χέλσινγκμποργκ. Πάμε να δούμε τ σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα:

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ (18:30)

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης έδωσε συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις, με την ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Φάλκενμπεργκ. Προηγήθηκε στο 23ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Απολογισμός τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, τελευταία επικράτησε στο πρωτάθλημα στις 15/07/20 με 1-0 απέναντι στη Σίριους εντός έδρας. Καταλαμβάνει τη 13η θέση με 14 βαθμούς, βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και καλείται να αντιδράσει. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Καλ (βασικός αμυντικός).

Η Χέλσινγκμποργκ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τη Σίριους, με γκολ που δέχθηκε στο 89ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, μετά από 16 φετινά παιχνίδια, βρίσκεται στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς. Απέχει στο -1 από την παραμονή και θα δώσει μάχη με τις Κάλμαρ, Φάλκενμπεργκ και ΑΪΚ Στοκχόλμης για την αποφυγή του υποβιβασμού. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 27 τέρματα παθητικό.
Παράλληλα, τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με 14 γκολ. Δέχεται γκολ για πέντε σερί αγωνιστικές, σε όλες εμφανίστηκε το Goal/Goal. Θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι Ράντρουπ (αμυντικός) και Αλ Χαμλάουι (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε τραγική κατάσταση η ΑΪΚ Στοκχόλμης, μία από τα ίδια και η Χέλσινγκμποργκ. Κομβικής σημασίας το σημερινό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με το σετ αποδόσεων να προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί τους γηπεδούχους. Το 1.80 στον άσο απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες, αμφότερες με αστάθεια στην άμυνα και καταλήγουμε στο Goal/Goal με 1.87 απόδοση στο Stoiximan.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε άνετα με σκορ 3-0 στον ημιτελικό απέναντι στη Λειψία. Πήρε την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έγραψε ιστορία και για πρώτη φορά θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Εξαιρετική εμφάνιση από το σύνολο του Τόμας Τούχελ, προηγήθηκε με τον στόπερ Μαρκίνιος (13′) και στη συνέχεια είχε εύκολο έργο. Μόλις μία ήττα στις 10 τελευταίες υποχρεώσεις στη διοργάνωση, με απολογισμό οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, οι Νάβας (βασικός τερματοφύλακας) και Βεράτι (μέσος), ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 3-0 τη Λυών, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Χρειάστηκε να την σώσει το δοκάρι και δύο χαμένες ευκαιρίες των Γάλλων, όταν προηγήθηκε στο 18ο λεπτό πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σερζ Γκνάμπρι με δύο τέρματα, σκόραρε σε ακόμα ένα ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και δείχνει τους λόγους, που θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της φετινής σεζόν. Παραμένει αήττητη για 29 (28 νίκες, 1 ισοπαλία) σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με πιο πρόσφατη στις 07/12/19. Ο τεχνικός Χανς Φλικ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, από τη στιγμή που ο Μπόατενγκ (στόπερ) προπονήθηκε κανονικά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι δύο ομάδες βρίσκονται πανάξια στον τελικό του «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τη δίψα να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Ευρώπης, η Μπάγερν Μονάχου γνωρίζει από ανάλογες καταστάσεις και διαθέτει μακράν περισσότερη εμπειρία. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, επιλογή το Over 3.5 γκολ με απόδοση 2.00 στην Bet365.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα