Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Με το 1.90 στο «Γουέμπλεϊ», Νις με κάλυψη στο 2.25

Κοινοποίηση

Το πρόγραμμα αρχίζει και γεμίζει από επιλογές και το Σάββατο (29/09), περιλαμβάνει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα. Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, διεξάγεται η μάχη Άρσεναλ-Λίβερπουλ για το Community Shield. Στη Γαλλία και τη 2η αγωνιστική, η Νις δοκιμάζεται στην έδρα του Στρασβούργου.

Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικες εταιριες
.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30)

H Άρσεναλ ολοκλήρωσε τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 στον τελικό κόντρα στην Τσέλσι. Αποτέλεσμα που της έδωσε το εισιτήριο για τους ομίλους στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στην Πρέμιερ Λιγκ τερμάτισε εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Μακράν η χειρότερη σεζόν τα 25 τελευταία χρόνια για την ομάδα του βόρειου Λονδίνου, με τον Μικέλ Αρτέτα να δείχνει ικανός για να αλλάξει αρκετά πράγματα. Με εξαιρετική παράδοση στο Community Shield, μετράει επτά κατακτήσει στις εννέα πρόσφατες συμμετοχές. Απέκτησε τον έμπειρο εξτρέμ Γουίλιαν (Τσέλσι) ως ελεύθερο, με τον Βραζιλιάνο να προσθέτει ποιότητα στο ρόστερ. Ο βασικός τερματοφύλακας Λένο ξεπέρασε τον τραυματισμό, λογικά θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Ντεμπουτάρει ο Σαλιμπά (στόπερ). Παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Μουστάφι, Τσέιμπερς, Πάμπλο Μάρι (αμυντικοί) και Μαρτινέλι (επιθετικός).

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πολυπόθητο πρωτάθλημα και επέστρεψε στην κορυφή μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Στις υπόλοιπες διοργανώσεις δεν τα πήγε καλά, αποκλείστηκε από τα δύο εγχώρια Κύπελλα και από την Ατλέτικο Μαδρίτης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ως δεύτερο φαβορί στη μάχη του πρωταθλήματος, πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Έδωσε δύο φιλικά κατά την περίοδο της πρoετοιμασίας, νίκησε 3-0 τη Στουτγκάρδη και έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Ζάλτσμπουργκ. Προχώρησε στην απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, ο Έλληνας μπακ αναμένεται να βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Τραυματίες οι Αλεξάντερ-Άρνολντ (μπακ), Μάτιπ (στόπερ), Χέντερσον, και Όξλεϊντ-Τσέϊμπερλεν (χαφ). Λογικά προλαβαίνει ο ηγέτης Φαν Ντάικ (στόπερ).
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ξεκίνημα με ματσάρα στο Νησί και τις δύο ομάδες να προσφέρουν παραδοσιακά θέαμα και μεγάλα σκορ. Αμφότερες θα παρουσιαστούν πιο χαλαρές, καθώς είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 σε απόδοση 1.90 στο Stoiximan.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΝΙΣ (22:00)

Το Στρασβούργο ξεκίνησε με το αριστερό τις φετινές υποχρεώσεις στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην έδρα της Λοριάν, σε αναμέτρηση μάλιστα που προηγήθηκε στο 30ο λεπτό. Στη συνέχεια δέχθηκε πίεση, απέτυχε να αντιδράσει και υπέστη την ολική ανατροπή. Κάκιστη εμφάνιση ανασταλτικά, δέχθηκε δύο τέρματα στο διάστημα 51′-60′ και τη χαριστική βολή στο 87′. Χρειάζεται να βελτιωθεί ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, στοχεύοντας στην παραμονή.

Θετικό το ξεκίνημα της Νις, επικράτησε εντός έδρας 2-1 στην πρεμιέρα με απέναντι στη Λανς. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 11ο λεπτό με πέναλτι, αντέδρασε και ισοφάρισε στο 23′, ενώ στο 75′ έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο. Ικανοποιημένος ο Πατρίκ Βιεϊρά από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Ντεμπούτο με τη φανέλα των «αετών» για τον Μοργκάν Σνιντερλέν, που επαναπατρίστηκε μετά από 12 σεζόν παρουσίας στην Πρέμιερ Λιγκ με τις Σαουθάμπον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένη αναμέτρηση με το σετ αποδόσεων να προσφέρεται σχετικά μοιρασμένο. Το Στρασβούργο έβγαλε αρκετά θέματα στην άμυνα, τη στιγμή που η Νις μπήκε με το δεξί στη σεζόν. Αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, δίνουμε οριακό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Επιλογή το διπλό dnb με απόδοση 2.25 στην Bet365.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα