Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Το παλεύει ο Ολυμπιακός με 1.95 στην Αγγλία

Κοινοποίηση

Το παλεύει ο Ολυμπιακός με 1.95 στην Αγγλία

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στη ρεβάνς του Ολυμπιακού, που δοκιμάζεται στην έδρα της Γουλβς μετά το 1-1 από το πρώτο παιχνίδι. Ματσάρα σε ουδέτερο με το ζευγάρι Σεβίλλη-Ρόμα, ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης η Λεβερκούζεν που υποδέχεται τη Ρέιντζερς.




ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΟΜΑ (19:55)

Η Σεβίλλη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στις 19/07, με το εντός έδρας τρίποντο 1-0 απέναντι στη Βαλένθια. Τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος Ισπανίας με 70 βαθμούς, εξασφαλίζοντας με σχετική άνεση την έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να βρεθεί στη δεύτερη φάση των νοκ άουτ στο Γιουρόπα Λιγκ, ξεπέρασε δύσκολο το εμπόδιο της Κλουζ από τη Ρουμανία με δύο ισοπαλίες και χάρη στο εκτός έδρας γκολ. Από το αποψινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Γκουντέλι (μέσος). Η Ρόμα μετά την κατάληψη της 5ης θέσης στη Σέριε Α Ιταλία στοχεύει στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ο μοναδικός τρόπος να παίξει τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού προέρχεται από χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Για να βρεθεί στους «16» απέκλεισε τη Γάνδη με μία νίκη (1-0) και μία ισοπαλία (1-1). Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Βερετού (χαφ), ενώ Σμόλινγκ (στόπερ) επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον δανεισμό του.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο ζευγάρι και μονή αναμέτρηση σε ουδέτερο γήπεδο, συγκεκριμένα στην πόλη Ντούισμπουργκ της Γερμανίας. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρεις και οι δύο ομάδες δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό. Επιλογή η ισοπαλία απο την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό», με 1.70 απόδοση στο Stoiximan.




ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (19:55)

Η Λεβερκούζεν έχει να αγωνιστεί από τις 04/07, όταν ηττήθηκε 4-2 στον τελικό του Κυπέλλου από την Μπάγερν Μονάχου. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 5η θέση και έμεινε εκτός τετράδας, μετά από τις σερί γκέλες μακριά από την έδρα της. Στο πρώτο παιχνίδι επιβλήθηκε 3-1 στη Σκωτία, απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Εκτός αποστολής οι Βάιζερ (μπακ/χαφ), Ντεμίρμπαϊ και Αμίρι (μέσοι). Η Ρέιντζερς ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα, με το εκτός έδρας τρίποντο 1-0 κόντρα στην Αμπερντίν. Το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ σκόραρε στο 21ο λεπτό, ταξίδεψε στη Γερμανία για να κάνει το θαύμα της ανατροπής. Δεν υπολογίζονται οι Ντέιβις (χαφ) και Ντεφόε (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το σκορ της πρώτης αναμέτρησης, αφήνει λιγοστές πιθανότητες πρόκρισης στη Ρέιντζερς. Καλείται να παίξει φουλ επίθεση και να ρισκάρει, τη στιγμή που η Λεβερκούζεν σε ανοιχτούς χώρους διαθέτει την ποιότητα να σκοράρει με άνεση. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 3 γκολ σε απόδοση 1.94 στη Winmasters.

Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.




ΓΟΥΛΒΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00)

Η Γουλβς ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Τσέλσι στο φινάλε της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Αποτέλεσμα που την άφησε στην 7η θέση της βαθμολογίας, έμεινε εκτός Ευρώπης και μόνο αν κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ θα παίξει του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 1-1 από το πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δίνει στην αγγλική ομάδα οριακό προβάδισμα πρόκρισης στο final 8 του θεσμού. Ο τεχνικός Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε πανάξια στο φετινό πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά από απουσία δύο σεζόν. Εξαιρετική δουλειά από τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ θα διεκδικήσει το Κύπελλο στον τελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μεγάλη απώλεια ο τραυματίας Σα (βασικός τερματοφύλακας), όπως και ο τιμωρημένος Σεμέδο (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο και το απέδειξε με την επική πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ. Η Γουλβς έχει προβάδισμα, αλλά μέχρι εκεί και η ενασχόληση με σημείο κρίνεται παρακινδυνευμένη. Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ σε τιμή 1.95 στην Bet365, επιλογή που καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα