Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Παράταση 2 εβδομάδων για το μεταμεσονύχτιο λουκέτα στα μαγαζιά

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Παράταση 2 εβδομάδων για το μεταμεσονύχτιο λουκέτα στα μαγαζιά



Ξάνθη μέτρα κορονοϊός: Παράταση δύο εβδομάδων για τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ τόσο στην περιοχή της Ξάνθης όσο και ευρύτερα στην Περιφέρεια ΑΜΘ ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Όπως τόνισε ο κύριος Ν. Χαρδαλιάς, για δύο ακόμη εβδομάδες, παρατείνονται και τα μέτρα στις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αττικής, στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Κέρκυρας, Καρδίτσας, Πέλλας και Πιερίας, καθώς και στους δήμους Σαντορίνης Βόλου, Ρόδου και Κω.

Τα μέτρα αφορούν μεταξύ άλλων και το μεταμεσονύχτιο λουκέτο στα καταστήματα εστίασης της Ξάνθης, τα οποία εδώ και αρκετές ημέρες έχουν υποχρεωθεί να κατεβάζουν ρολά 12 τα μεσάνυχτα μέχρι 7 το πρωί.





Παράλληλα, στα ίδια μέτρα συμπεριλαμβάνεται και το όριο των 50 ατόμων ανά δημόσια εκδήλωση, τύπου γάμου ή βάπτιση για παράδειγμα.

Μένει η υπογραφή και δημοσίευση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων στις οποίες θα διευκρινίζονται ακριβώς τα μέτρα που παραμένουν σε ισχύ.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι τα εν λόγω μέτρα στην Περιφέρεια ΑΜΘ επρόκειτο να λήξουν στις 31/08, ωστόσο πλέον δόθηκε παράταση 2 εβδομάδων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα