Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με το 1.83 στο Φάληρο και τα γκολ στο Βέλγιο

Κοινοποίηση

Με το 1.83 στο Φάληρο και τα γκολ στο Βέλγιο

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/09), με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ομόνοια να ξεχωρίζει. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Γάνδη υποδέχεται την Ντινάμο Κιέβου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ (22:00)

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις στη φετινή Σούπερ Λιγκ, επικρατώντας εντός έδρας 3-0 του Αστέρα Τρίπολης. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα των Αρκάδων, στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε διορθωτικές κινήσεις. Πέτυχε τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε ψυχολογική ώθηση και πλέον ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Την περσινή σεζόν έπαιξε στους ομίλους και τερμάτισε στην 3η θέση, συνεχίζοντας στο Γιουρόπα Λιγκ. Μόλις μία ισοπαλία στη διοργάνωση στις 11 πρόσφατες αναμετρήσεις, με απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ήττες. Εκτός αποστολής οι Λοβέρα, Πέπε (μέσοι), Βρουσάι (εξτρέμ) και Σουντανί (επιθετικός).

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ομόνοια, παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Η κυπριακή ομάδα ήδη έχει κάνει τρεις υπερβάσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με πιο πρόσφατη την εντός έδρας πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο (2-1) στο πρωτάθλημα, λυγίζοντας την αντίσταση της ΑΕΚ Λάρνακας στο 89ο λεπτό. Μετά από τέσσερις φετινές αγωνιστικές έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με οκτώ βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ο Νορβηγός τεχνικός Χένινγκ Μπεργκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και στη μάχη της πρόκρισης. Ωστόσο, η Ομόνοια έχει αποδείξει σε τρεις περιπτώσεις, πως δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα. Αμφότερες θα παίξουν προσεκτικά και δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό. Κρίνουμε, πως ακόμα και αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα το πράξει οριακά, επομένως υπάρχει νόημα να ποντάρουμε στα λίγα τέρματα. Επιλογή το Under 2.5 γκολ με απόδοση 1.83 στην Interwetten.

ΓΑΝΔΗ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (22:00)

Η Γάνδη προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 στην έδρα της Μουσκρόν. Προηγήθηκε στο 14ο λεπτό, στη συνέχεια αστόχησε σε πέναλτι (22′) και κάλλιστα θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα τέρματα. Μόλις η δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στο Βέλγιο, μετά από έξι αγωνιστικές έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Την περασμένη εβδομάδα (15/09) επικράτησε εντός έδρας 2-1 κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει να στρώνει αγωνιστικά και να αποκτάει ψυχολογία, μετά την απομάκρυνση του Λάσλο Μπόλονι. Παραμένει σταθερά εκτός ο έμπειρος Μπολάτ (τερματοφύλακας), λόγω τραυματισμού.

Η Ντινάμο Κιέβου νίκησε πιο δύσκολα από όσο δείχνει το εντός έδρας 3-1 τη Λβιβ. Προηγήθηκε με πέναλτι (48′), ισοφαρίστηκε στο 62ο λεπτό και χρειάστηκε την αποβολή στο 83′ για να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων. Έπειτα πίεσε και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Μετά από τρεις αγωνιστικές στο ουκρανικό πρωτάθλημα, μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς και στο -2 από την πρωτοπόρο Βόρσκλα Πολτάβα. Στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, απέκλεισε την ολλανδική Άλκμααρ με το εντός έδρας 2-0 εντός έδρας. Ο τεχνικός Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν έχει φρέσκα προβλήματα απουσιών, παραμένουν εκτός πλάνων τρεις μακροχρόνια τραυματίες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ανεβασμένη η Γάνδη, πιο έμπειρη και σε καλή κατάσταση σε αναμέτρηση με όλα τα αποτελέσματα να μοιάζουν ανοιχτά. Αμφότερες βρίσκουν λύσεις μεσοεπιθετικά, το σενάριο του combo Goal/Goal+Over 2.5 γκολ κρίνεται πιθανό και πληρώνει 2.50 στην Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα