Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φροντιστήριο Ασλανίδου: Ολοκληρωμένα προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών

Κοινοποίηση

Φροντιστήριο Ασλανίδου: Ολοκληρωμένα προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών


Εξασφάλισε μια θέση στο φροντιστήριο “Ξένες Γλώσσες Αγγλικά Γερμανικά Ασλανίδου Ελένη Ξάνθη” σήμερα! 

Με συνέπεια και συνέχεια μέσα στο χρόνο, το Φροντιστήριο “Ξένες Γλώσσες Αγγλικά Γερμανικά Ασλανίδου Ελένη Ξάνθη” που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών που καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Το διδακτικό προσωπικό και τα πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει κάθε χρόνο από το 1980 το φροντιστήριο, αποτελούν πόλο έλξης για δεκάδες σπουδαστές, ενώ κατά τη διδασκαλία των μαθημάτων επιστρατεύονται όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας που μετατρέπουν το μάθημα σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία.

Παράλληλα, το φροντιστήριο διαθέτει εντατικά μαθήματα ενηλίκων που προσφέρουν άμεσες αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις σε φοιτητές και εργαζόμενους, που επιθυμούν να μάθουν αποτελεσματικά μια ξένη γλώσσα.

Μεταξύ άλλων οι σπουδαστές απολαμβάνουν: 

    • Καθημερινή διδασκαλία με διαδραστικούς πίνακες
    • Διδασκαλία Γραμματικής & Έκθεσης από τις πρώτες τάξεις
    • Έμπειρους και ενημερωμένους συνεργάτες
    • Ολιγομελή τμήματα
    • Πολυετή εμπειρία στα τμήματα ενηλίκων και φοιτητών με άριστα αποτελέσματα
    • Χαμηλές τιμές

Πρόγραμμα πρακτικής “PRAKTIKUM”

Εδώ και 6 χρόνια, με την υποστήριξη των δήμων Ξάνθης και Gifhorn και στο πλαίσιο της αδερφοποίησης των δύο πόλεων, το φροντιστήριο διοργανώνει πρόγραμμα πρακτικής για τους σπουδαστές, σε εταιρείες του Gifhorn.

Οι φοιτητές φιλοξενούνται από τον δήμο του Gifhorn και επιστρέφουν έχοντας σημαντικές εμπειρίες από τις εργασιακές συνθήκες στην Γερμανία και την εφαρμογή στην πράξη της επιστήμης που σπουδάζουν. Το πρόγραμμα πρακτικής αφορά αποκλειστικά φοιτητές του Πολυτεχνείου της Ξάνθης.

Εξασφαλίστε μια θέση στα νέα τμήματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών στο Φροντιστήριο Ασλανίδου σήμερα!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Τα παιδικά τμήματα ξεκινούν στις 14 Σεπτέμβρη ενώ τα φοιτητικά από αρχές Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που απαιτηθεί τα μαθήματα θα συνεχίζουν να γίνονται διαδικτυακά!

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις φυσικές εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου Ηρώων 1, στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, να καλέσετε στο τηλ. 2541021312, να στείλετε μήνυμα στο info@aslanidou.gr ή να επισκεφτείτε την νέα ιστοσελίδα του φροντιστηρίου aslanidou.gr

Εναλλακτικά βρείτε επισκεφτείτε τη σελίδα του φροντιστηρίου στο Facebook ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα