Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ FUN BET ΑΠΟΔΟΣΗΣ 156

Κοινοποίηση

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ FUN BET ΑΠΟΔΟΣΗΣ 156

Η Μπαστιά έβγαλε εύκολα το over και μόνη της, η Κεβιγί θα μπορούσε να κάνει το διπλό στο τέλος. Από τις μέρες που δεν θα κέρδιζα ό,τι και αν γινόταν χθες, αφού πολλές επιλογές ήταν άστοχες.

Φουλ πρόγραμμα σήμερα, πάω απευθείας στα παιχνίδια.

Προγνωστικά Γαλλία: Η μια μου πάει, η άλλη όχι

Λανς-Μπορντό: Το κοιτάω, το μελετάω και το εξετάζω από χθες. Ας τις πάρω μια-μία. Η Μπορντό με δικαίωσε. Την πόνταρα με την Ανζέ και την πληρώθηκα. Την εμπιστεύτηκα με τη Λυών σε απόδοση 4.60 και ήταν μια χαρά στο 0-0. Ο Γκασέ έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο, που σε τρεις αγωνιστικές δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ. Μπορώ να την εμπιστευτώ και τώρα σε απόδοση άνω του 3.

Πάμε και στην άλλη. Η Λανς δεν με έχει δικαιώσει. Με πλήρωσε μεν στην ήττα 2-1 από τη Νις στην πρεμιέρα, αλλά άδικα. Δεν έπρεπε να χάσει. Την κόντραρα ξανά με τη Λοριάν και πέρασε με 1-3! Ενδιάμεσα και μια νίκη επί της Παρί και φιγουράρει στα ψηλά του πίνακα. Ισως δεν πρέπει να την κοντράρω ξανά.

Τη Ρεν την πληρωθήκαμε στο over την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Νιμ. Τώρα παρά είναι διαβασμένο το 1.80 στην υποδοχή της Μονακό.

Στη Β’ Γαλλίας η ομάδα που παίζει σωστό ποδόσφαιρο παρότι δεν έχει το σούπερ ρόστερ είναι η Νιόρ. Το 4.50 στο διπλό στην έδρα της Χάβρης ήταν υπερβολικό, με το ποδόσφαιρο που έχει αποδώσει η φιλοξενούμενη. Υπήρξε όμως διόρθωση και κάτω από τις 4 μονάδες χάνει την αξία του.

Σε… ανάποδο διάβασμα, η Τουλούζ έχει καλό ρόστερ και καλό προπονητή. Δεν παίζει το καλό ποδόσφαιρο που μπορεί, για αυτό είναι αουτσάιντερ στο εκτός με την, καλή στο ξεκίνημα, Κλερμόν. Αλλά το 4+ στο διπλό μιας δεδομένα ποιοτικής ομάδας, με όλα τα φόντα να ανέβει στα επόμενα μέτρα, ίσως είναι αρκετά τσιμπημένο.

Η Καέν είναι ένα σωστό φαβορί, με τον άσο να πηγαίνει στο μη value 1.80. Με τη… γνωστή ντρίμπλα όμως του over 1,5 γκολ της ίδιας, η τιμή σαφώς καλύτερη. Η ομάδα του Ντιπράζ φτιάχνει φάσεις, ευστοχία χρειαζόμαστε.  Η Σαμπλί αμυντικά είναι προβληματική και είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι από τις πιο… βαθιά μπλεγμένες στη μάχη της παραμονής.

Προγνωστικά Ισπανία: Οσο αντέχουν οι έντεκα

Στην Ισπανία η Βαλένθια είχε ένα δύσκολο καλοκαίρι, με το ρόστερ της να αποδυναμώνεται αρκετά. Αν ρίξει βέβαια μια ματιά κανείς στην ενδεκάδα της δεν είναι άσχημη. Πάγκο δεν έχουν οι «νυχτερίδες» και σε μια χρονιά με τόσο πιεσμένο πρόγραμμα θα τον χρειαστούν. Ακόμη είναι νωρίς, η καλή ενδεκάδα αντέχει να και τα τέσσερα γκολ στην πρεμιέρα επί της Λεβάντε ανεβάζουν την ψυχολογία. Η Θέλτα του Οσκαρ σε κανένα σημείο της παρουσία της πέρσι δεν με έπεισε. Και απαράλλακτη ήταν η εικόνα της και στην πρεμιέρα με την Εϊμπαρ. Το διπλό τσιμπάει αρκετά προς τα πάνω.

Προγνωστικά Ολλανδία: Το ήθελε πολύ η Αλκμάαρ

Στην Ολλανδία η Αλκμάαρ ήθελε πάρα πολύ το Τσάμπιονς Λιγκ. Ενιωθε ότι της το στέρησαν με το απότομο σταμάτημα του περσινού πρωταθλήματος, αφού φώναζε πως θα τα κατάφερνε. Η Ομοσπονδία της έδωσε άδεια στη φετινή πρεμιέρα, για να πάει πιο έτοιμη στο νοκ αουτ με την Ντιναμό Κιέβου. Κακή εμφάνιση, όπως κακή ήταν και στον 3ο προκριματικό, αλλά με γκολ στα χασομέρια έστειλε το ματς στην παράταση και πήρε την πρόκριση. Με την Ντιναμό έχασε καθαρά. Και αυτό φέρνει μαζί του και την απογοήτευση. Η Τσβόλε σίγουρα δεν είναι μεγαθήριο, αλλά δοκίμασε πολύ το σύστημα με 3 στόπερ στην προετοιμασία της και αν κλείσει σωστά τους διαδρόμους, μπορεί να εκμεταλευτεί την κατάσταση και να κάνει την έκπληξη. Το διπλό μέχρι και τις 8 μονάδες, χωρά και dnb.

Προγνωστικά Αγγλία: Ο κόσμος φέρνει ενθουσιασμό

Δύο επιλογές που μοιάζουν στην Τσάμπιονσιπ. Βασισμένες στους προπονητές, που θέλουν οι ομάδες τους να δίνουν χώρο και να περιμένουν τον αντίπαλο. Ετσι θα προσπαθήσει να σώσει την κατηγορία η νεοφώτιστη Γουίκομ, αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού που προσδίδει στη Μπέρμιγχαμ ο Καράνκα.

Η πρώτη εικόνα της Μπέρμιγχαμ ήταν καλή, με ένα σφριγηλό σύνολο που βρήκε ένα γκολ και κέρδισε την Μπράντφορντ. Πηγαίνει στην Ουαλία, για την… αεράτη Σουόνσι με την πιτσιρικαρία της. Διαφορά κυνισμού και εμπειρίας δικαιολογούν ποντάρισμα στο 4+ του διπλού.

Στο Μπλάκμπερν-Γουίκομ η γηπεδούχος θα πάρει την κατοχή, η Γουίκομ θα μπει πίσω από την μπάλα και θα περιμένει την ευκαιρία της. Με ένα γεμάτο 90λεπτο με βασικούς την Τρίτη η γηπεδούχος, σε εκτός έδρας με τη Νιουκάσλ, μπορεί να την πατήσει σε θέμα διαχείρισης ενέργειας. Τα 6άρια στο διπλό ξεφεύγουν.

Στην Αγγλία θα γίνουν και τα πρώτα πιλοτικά τεστ με κόσμο στις κερκίδες. Όχι αρκετό, καμιά χιλιάρα άτομα θα βρίσκονται εκεί, αλλά η παρουσία τους είναι ικανή να ζωντανέψει τα παιχνίδια και να δώσει έναν παραπάνω ρυθμό.

Μίντλεσμπρο-Μπόρνμουθ, Νόριτς-Πρέστον από την Τσάμπιονσιπ. Τσάρλτον-Ντονκάστερ, Μπλάκμπουλ-Σουίντον, και Σρούσμπερι-Νορθάμπτον στη Λιγκ 1. Καρλάιλ-Σάουθεντ και Φόρεστ Γκριν-Μπράντφορντ στη Λιγκ 2. Αυτά τα επτά είναι τα ματς που θα γίνουν μπροστά σε κόσμο. Όλα μπαίνουν στη συζήτηση ως υποψήφια over, εξαιτίας αυτής της συνθήκης. Του κόσμου δηλαδή που θα βρίσκεται στις κερκίδες και θα «ζωντανέψει» την ατμόσφαιρα. Η επτάδα των over δίνει απόδοση 156 και ίσως την αξίζει τη μία μονάδα σαν το… τζόκερ της ημέρας!

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα των μικρών κατηγοριών στις Αγγλίες, υποψήφιο για γκολ είναι το Πιτέρμπορο-Φλίτγουντ. Η ομάδα του Φέργκιουσον θα κυνηγήσει τη νίκη μετά την κακή πρεμιέρα στην Ακρινγκτον, με τη φιλοξενούμενη να μετρά τέσσερις νίκες, όλες με over στην αρχή της νέας σεζόν.

Προγνωστικά Ελβετία: Ο Σελεστίνι και η διαφορετική αρχή

Πρεμιέρα σήμερα για το πρωτάθλημα Ελβετίας, με δύο αναμετρήσεις. Στέκομαι, στοιχηματικά, στο Λουγκάνο-Λουκέρνη. Αρχικά υπάρχει η παράμετρος Σελεστίνι. Προπονητής στη Λουγκάνο, με επιτυχία την έξοδο στην Ευρώπη το 2018, αλλά μια απόλυση μετά το κακό ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Λουκέρνη. Σε συνέντευξη του τον Ιανουάριο του 2020 τόνισε «εδώ οι παίκτες με ακούν. Υπάρχει πειθαρχία», κάτι που μοιάζει με μια μικρή μπηχτή για όσα τον οδήγησαν στην απόλυση.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές, αλλά το ξεκίνημά τους στη σεζόν ήταν διαφορετικό. Η Λουγκάνο τα βρήκε σκούρα και χρειάστηκε την παράταση κόντρα στη μικρότερης κατηγορίας Σαφχάουζεν στο Κύπελλο. Η Λουκέρνη άρχισε με διπλό στην Τουν. Σε επίπεδο ρεπορτάζ να προσθέσουμε και την απουσία του βασικού κίπερ της γηπεδούχου. Το διπλό πάνω από το 3, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Προγνωστικά Φινλανδία: Ιδιο ζευγάρι, 10 μέρες μετά

Ακριβώς 10 ημέρες πριν, πατώντας εδώ μπορείτε να το διαβάσετε, είχα αναλύσει τη φετινή κατάσταση στη Σεϊναγιόνεν. Τότε υποδεχόμενη την Ιντερ Τούρκου μας πλήρωσε με τη νίκη της 3-2. Ακολούθησε άλλη μια εμφάνιση που πιστοποίησε το ανέβασμά της, στο 4-1 στην έδρα της Χάκα. Στον αντίποδα η Ιντερ Τούρκου έμεινε στο 0-0 στη Χέλσινγκφορς, μένοντας χωρίς νίκη επί πέντε παιχνίδια. Όλα μακριά από την έδρα της, αφού ταξιδεύει συνεχώς από τις 22 Αυγούστου και μετά. Σήμερα επιστρέφει στο γήπεδό της, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να προσφέρεται τόσο φαβορί. Το διπλό ξεπερνά τις 5 μονάδες και το over 1,5 για την ανεβασμένη επιθετικά φιλοξενούμενη λίγο κάτω από τις 4.

Προγνωστικά Τουρκία: Η Μπεσίκτας των over

Ο ΠΑΟΚ έβαλε ένα γκολ στον Ατρόμητο, ένα στη Λάρισα και το δεύτερο στην Μπενφίκα μόνο όταν βρήκε χώρο. Που κολλάει ο ΠΑΟΚ; Στη μοναδική άμυνα που σκόραρε άνετα η φετινή «σφιχτή» ομάδα του Φερέιρα είναι η Μπεσίκτας. Η τελευταία συνέχισε στο ίδιο… τροπάριο και στο 3-1 της πρεμιέρας μέσα στην Τραμζοσπορ. Νίκη που φτιάχνει την ψυχολογία και θα την κάνει φουλ επιθετική στην υποδοχή της Αντάλιασπορ. Το over 3 στο μεταξύ τους στον διπλασιασμό.

To παιχνίδι μου

Mονά 

19/9 – 17:00  Σουόνσι-Μπέρμιγχαμ 2 (4.20) επί 12 μονάδες 

19/9 – 17:00  Ιντερ Τούρκου-Σεϊναγιόνεν Over 1,5 Σεϊναγιόνεν (3.75) επί 13.4 μονάδες 

19/9 – 17:30  Αλκμάαρ-Τβόλε 2dnb (7.00) επί 7.2 μονάδες 

 

Δυάδα 

19/9 – 19:00  Μπεσίκτας-Αντάλιασπορ Over 3 (2.04)

19/9 – 20:00  Καέν-Σαμπλί Over 1,5 Καέν (2.17)

Στη δυάδα απόδοσης 4.43 ποντάρισμα 11.3 μονάδες

Δυάδα 

19/9 – 20:00  Λουγκάνο-Λουκέρνη 2dnb (2.29)

19/9 – 22:00  Θέλτα-Βαλένθια 2ndb (2.66)

Στη δυάδα απόδοσης 6.09 ποντάρισμα 8.2 μονάδες

Επτάδα/Fun Bet 

Παρολί με τα 7 over στα παιχνίδια της Αγγλίας που θα γίνουν με κόσμο:

Μίντλεσμπρο-Μπόρνμουθ (2.20), Νόριτς-Πρέστον (2.025),  Τσάρλτον-Ντονκάστερ (1.975), Μπλάκμπουλ-Σουίντον (1.95), Σρούσμπερι-Νορθάμπτον (2.075), Καρλάιλ-Σάουθεντ (1.95) και Φόρεστ Γκριν-Μπράντφορντ (2.25)

Στην επτάδα απόδοσης 156.2 ποντάρισμα 0,6 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2045,2 μονάδες

Επιστροφές : – μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2045,2 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 52,7 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Stoiximan, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα