Μαρούπα: «Διαβάστε και θα καταλάβετε πως ο Σαββίδης διοικούσε την Ξάνθη»

Μαρούπα: «Διαβάστε και θα καταλάβετε πως ο Σαββίδης διοικούσε την Ξάνθη»

Η Ειρήνη Μαρούπα έκανε την επανεμφάνισή της και με ανάρτηση στα social media κάλεσε τόσο τους φίλους του ΠΑΟΚ, όσο και της Ξάνθης να διαβάσουν την απόφαση της ΕΕΑ για τη μεταβίβαση των μετοχών της ακριτικής ομάδας και θα καταλάβουν -όπως αναφέρει η ίδια- ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το μέλος της ΕΕΑ:

«Προς οπαδούς Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Επειδή έχει ξεκινήσει νέος γύρος παραπλάνησής σας.

Σας ενημερώνω ότι η ΕΕΑ έδωσε άδεια στην εταιρεία ΜAZCON INVESTMENTS IKE να αγοράσει την ΠΑΕ Ξάνθη, αφού έλεγξε την φερεγγυότητα της, σύμφωνα με τον αθλητικό Νόμο.

Σε άλλη ανάρτησή της ανέφερε: «Διαβάστε τον Νόμο. Δεν εγκρίναμε καμία μεταβίβαση. Δώσαμε ΑΔΕΙΑ για να αγοράσει ο ενδιαφερόμενος. Όταν αγοράσει κι έρθει η μεταβίβαση για έγκριση θα δούμε από ποιον αγόρασε και τι θα εγκριθεί.

Κάντε την χάρη στον εαυτό σας να αμφιβάλλετε για όσα ακούτε από άσχετους πληρωμένους προπαγανδιστές που παριστάνουν τους παντογνώστες ή συνειδητά κατευθύνουν την κοινή γνώμη με ψέματα εξαπατώντας σας!

Όταν διαβάσετε την απόφαση και τον Νόμο μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή».

«Αγαπώ όλες τις ακριτικές ομάδες. Ιδίως των περιοχών που πονούν περισσότερο. Γι αυτό δεν υποβίβασα την Ξάνθη. Για Εθνικούς λόγους. Κι απέδειξα έμπρακτα όσα λέω και πιστεύω» είπε απαντώντας σε σχόλια φίλων της ομάδας της Ξάνθης, σύμφωνα με το seleo.gr.

«Αμφιβάλλατε και λέγατε πως μας αγόρασε ο Σαββίδης, ενώ εμείς εδώ τον Πανόπουλο τον ξέρουμε 30 χρόνια, είναι πολύ γάτα για να έκανε τέτοια βλακεία όσο απελπισμένος και να ήταν να πουλήσει γιατί βαρέθηκε» της έγραψε μια φίλη της Ξάνθης και η Μαρούπα απάντησε:

«Με μεγάλη μου χαρά. Όσο για τον Πανόπουλο το έκανε και δεν είχε το κουράγιο ούτε στα ψέματα να έρθει στην επιτροπή να υπερασπιστεί την καημένη την ομάδα. Απλώς την παράτησε στην τύχη της».

Η Μαρούπα δέχθηκε και στο προσωπικό της προφίλ πολλά ερωτήματα ενώ μεταξύ άλλων, στις απαντήσεις που έδωσε, βγαίνει η είδηση ότι η ίδια εκτιμά ότι φάκελος της Ξάνθης δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 ενώ η απόφαση που έλαβε περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης ήταν η δυσκολότερη της ζωης της.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال