Να σταματήσει το μεταμεσονύχτιο λουκέτο ζητούν οι επαγγελματίες της Κομοτηνής

Να σταματήσει το μεταμεσονύχτιο λουκέτο ζητούν οι επαγγελματίες της Κομοτηνής

Να αρθεί το μέτρο του υποχρεωτικού λουκέτου στα καταστήματα εστίασης από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι της 7 το πρωί ζητούν οι επαγγελματίες της Κομοτηνής. 

Σε επιστολή προς τους κυρίου Μέτιο, Τσαλικίδη, Στυλιανίδη, Χαρίτου, Ιλχάν, Γκαράνη, Χαριτόπουλο και Οντέρ Μουμίν, οι επαγγελματίες αναφέρουν τα εξής:

Αξιότιμε κύριε,

Όπως γνωρίζετε, η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης τελεί υπό καθεστώς ιδιαίτερων υγειονομικών μέτρων, που πλήττουν κυρίως τους κλάδους της εστίασης και καφέ με την απαγόρευση λειτουργίας τους από τις 12 το βράδυ ως τις 7 το πρωί.

Είστε γνώστες του γεγονότος ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης δεν υπήρξε, ούτε είναι πλέον επιδημιολογικά επιβαρυμένη καθώς τις τελευταίες δώδεκα μέρες τουλάχιστο, δεν παρουσίασε κάποιο κρούσμα του νέου κορονοιού.

Γνωρίζετε επίσης οτι ποτέ δεν έγινε κατανοητό ούτε δόθηκε κάποια εξήγηση για τους λόγους που η ΠΕ Ροδόπης μπήκε στον χάρτη των περιοριστικών μέτρων.

Αντιλαμβάνεστε πλήρως ότι οι κλάδοι τους οποίους εκπροσωπούμε (εστίασης – καφέ) πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλον και μάλιστα από τον Μάρτιο του 2020, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία και την τοπική κοινωνία (μειωμένος τζίρος, ανεργία, κτλ).

Αξιότιμε κύριε,

Θα θέλαμε την άμεση και πιεστική συμβολή σας προς την πολιτική προστασία ώστε να αρθούν αυτά τα άδικα και αναίτια περιοριστικά μέτρα για την ΠΕ Ροδόπης και οι αποφάσεις πλέον να λαμβάνονται  σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας ή Δήμου και όχι σε επίπεδο Περιφέρειας, ώστε να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά την περιοχή μας σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας

Με τιμή

Για το Σωματείο Ζυθεστιατόρων & Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφέρειας

Ο Πρόεδρος

Βαφειάδης Ανέστης  

Για το Σωματείο Καφεποτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφερείας

Ο Πρόεδρος

Θυμικιώτης Σπυρίδων

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال