Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη, Μπιλ Πάπας

Κοινοποίηση

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη, Μπιλ Πάπας

Στην ιστοσελίδα της Αυστραλίας, sport.optus, μίλησε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη, Μπίλ Πάπας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Τόνι Πόποβιτς

«Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που έχω παρακολουθήσει με ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι περήφανος που θα γίνω πρόεδρος αυτού του ιστορικού συλλόγου και προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό μέλλον.
Είμαστε απογοητευμένοι που ο σύλλογος υποβιβάστηκε και θα παίξει στο Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην Super League.
Εργαζόμαστε επιμελώς για να χτίσουμε νέα θεμέλια για τον σύλλογο που έχει πλούσια ιστορία και πολύ παθιασμένη και υπερήφανη βάση φιλάθλων» τόνισε αρχικά.
Στην συνέχεια δήλωσε: «Αυτή είναι μια νέα αρχή για τον σύλλογο. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσει η σεζόν και να είμαι με τους φιλάθλους μας μαζί στο γήπεδο μας. Διανύουμε δύσκολες στιγμές στην παγκόσμια αθλητική βιομηχανία λόγω του κορονοϊού, το ποδόσφαιρο θα διαδραματίσει ακόμη πιο κρίσιμο ρόλο στην κοινωνία και ελπίζουμε να οι φίλοι της ομάδας να είναι περήφανοι για τον σύλλογο».
Τέλος ο Μπιλ Πάπας είπε και για την πρόσληψη του Τόνι Πόποβιτς: «Μου δίνει μεγάλη χαρά να ανακοινώσω ότι ο Τόνι Πόποβιτς έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο Τόνι ήταν επαγγελματίας και ενθουσιώδης καθ ‘όλη τη διάρκεια των συζητήσεών μας και τον υποστηρίζουμε πλήρως αυτόν και τους παίκτες, καθώς χτίζουμε σε γερές βάσεις ένα λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο».

Η πρώτη τοποθέτηση του νέου προπονητή της Ξάνθης, Τόνι Πόποβιτς

Στην Αυστραλία εκτός από τον Μπιλ Πάλας, μίλησε και ο νέος προπονητής της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς, ο οποίος είπε πως στόχος της ομάδας είναι η άνοδος.
Η πρώτη τοποθέτηση του νέου προπονητή της Ξάνθης, Τόνι Πόποβιτς 
Στην Αυστραλία εκτός από τον Μπιλ Πάλας, μίλησε και ο νέος προπονητής της Ξάνθης Τόνι Πόποβιτς, ο οποίος είπε πως στόχος της ομάδας είναι η άνοδος.
Ο Τόνι Πόποβιτς βρίσκεται ήδη στην Ξάνθη και σήμερα πιάνει ουσιαστικά δουλειά αφού θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές.
«Είναι τιμή να είμαι ο επικεφαλής προπονητής αυτού του πολύ καλά δομημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου με μια περήφανη ιστορία. Είναι μικρός αλλά αξιοσέβαστος. Θέλουμε να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία και να μετατρέψουμε την έδρα μας σε απόρθητο κάστρο.
Οι οπαδοί πρέπει να ξέρουν ότι θα έχουν έναν προπονητή, επιτελείο και ιεραρχία που θα είναι αφοσιωμένοι στο να επιστρέψει η ομάδα πίσω στην μεγάλη κατηγορία. Θα λάβουν τα πάντα από εμένα σε σχέση με την εργασία μου και κάνοντας ότι περνά από το χέρι μου για αυτό.
Θέλουμε να έχουμε σταθερότητα και να επαναφέρουμε τον σεβασμό, να αποτελούμε έναν προορισμό που θα προσελκύει νέους παίκτες με φιλοδοξίες» τόνισε ο νέος προπονητής της ομάδας της Ξάνθης, Τόνι Πόποβιτς.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα