Αποχαιρέτησαν την Ξάνθη οι Καραγεωργίου, Παπαδημητρίου

Αποχαιρέτησαν την Ξάνθη οι Καραγεωργίου, Παπαδημητρίου

Παρελθόν για την Ξάνθη αποτελούν οι Νίκος Καραγεωργίου, Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο πρώτος βρέθηκε την Πέμπτη (3/9) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟΞ, όπου συναντήθηκε και μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες που είχε, μέχρι πρότινος, στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τους οποίους προσπάθησε να κρατήσει την Ξάνθη -μέσω των αγώνων μπαράζ με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης- στη Super League.

Ο δεύτερος, στέλεχος επί 25 χρόνια της Ξάνθης, τα τελευταία 10 ως τεχνικός διευθυντής, αποχαιρέτησε το σύλλογο με γραπτή τοποθέτησή του, μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ στο διαδίκτυο. 

«Για 20 ημέρες, κάναμε μια τεράστια προσπάθεια με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Τους ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό το διάστημα που πορευτήκαμε μαζί. Ακόμη, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργαστήκαμε για τη συμμετοχή της ομάδας στους αγώνες play out. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου στην κρίσιμη αυτή στιγμή της ιστορίας του συλλόγου, καθώς επίσης και να ευχηθώ στην νέα διοίκηση καλή επιτυχία», δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου.


Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, στο κείμενό του, ανέφερε:

«Μετά από 25 χρόνια στη Ξάνθη και στην ομάδα μου ΑΟ Ξάνθη, με 10 από αυτά τα χρόνια στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ήρθε η στιγμή να κλείσει κι αυτός ο κύκλος. 

Το τέλος της συνεργασίας μου με τον Ξανθιώτικο Σύλλογο, ήταν μία ειλημμένη απόφαση, την οποία είχα γνωστοποιήσει στον κ. Πανόπουλο και στην διοίκηση, τη στιγμή που έπρεπε και αρκετά πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δυστυχώς φέτος, παρά το γεγονός ότι μέσα στα γήπεδα συγκεντρώσαμε 36 βαθμούς, η κατάληξη ήταν άδικη για την ομάδα, την Ιστορία της και την πόλη της Ξάνθης.

Ακόμα και η απόφαση γι’ αυτά τα μπαράζ, ήταν έξω από κάθε λογική, με βάση αυτά που κοινοποιούσαν οι αρχές ΕΠΟ και SUPERLEAGUE προς την ομάδα μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους:

1. Κ. Χρ. Πανόπουλο. Ήταν τιμή μου που δούλεψα δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Τον ευχαριστώ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξε σε εμένα. Ενας ηγέτης που στάθηκε δίπλα μας με ήθος, αξιοπρέπεια, αδιαπραγμάτευτες αρχές, αξιοπιστία και φερεγγυότητα ως την τελευταία μέρα. 

2. Τον κ. Π. Συγγελίδη. Αν και δεν ήταν στο προσκήνιο, στήριξε όλο αυτό το οικοδόμημα όπως αυτός ξέρει. 

3. Την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τους κ. Επιτρόπου και Πιαλόγλου, που με την καθημερινή συνεργασία, μας έδιναν λύσεις στα προβλήματα. 

4. Τους προπονητές, ποδοσφαιριστές, προσωπικό που συνεργάστηκα 10 χρόνια. Χωρίς την δική τους καλή δουλειά δεν θα γινόταν τίποτα από αυτά που έγραψε η ιστορία της ομάδας τα 10 τελευταία χρόνια. 

5. Τους φιλάθλους της ομάδας, οργανωμένους και μη, που με τη στήριξη και την κριτική τους, μας βοήθησαν να εξελισσόμαστε κάθε μέρα. 

6. Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά της Ακαδημίας μας που αγωνίστηκαν και έδωσαν και την ψυχή τους στα μπαράζ για τη φανέλα που φόρεσαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα με την μεγάλη ομάδα.

Για το τέλος, αφήνω τις θερμές μου ευχές για “ καλή επιτυχία” στον κ. Παπαδημητρίου και στους συνεργάτες του. Εύχομαι να συνεχίσει η καινούρια ιδιοκτησία να γράφει σελίδες, στην ήδη μεγάλη ιστορία της ομάδας».

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال