Καταγγελία: Ρατσιστική επίθεση στην Αθλητική Ένωση Ξάνθης

Καταγγελία: Ρατσιστική επίθεση στην Αθλητική Ένωση Ξάνθης

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα Σταυρούπολης καταγγέλλει πως έπεσε η Αθλητική Ένωση Ξάνθης.  

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ομάδα αναφέρει: 

'Με αφορμή όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας με την ομάδα της Δόξας Σταυρούπολης, που διεξήχθη στη Σταυρούπολη Ξάνθης στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 

Καταδικάζουμε τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η ομάδα μας στον παραπάνω αναφερόμενο αγώνα και καλούμε τις αρμόδιες αρχές (Ε.Π.Σ. Ξάνθης και Εισαγγελία Ξάνθης) να εξετάσουν τα όσα έγιναν στο παραπάνω αγώνα και να λάβουν δραστικά μέτρα καταπολέμησης του απάνθρωπου αυτού φαινομένου που δυσφημίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Αθλητική Ένωση Ξάνθης είναι ένα αθλητικό σωματείο καθόλα νόμιμο που οι σκοποί του αναφέρονται στο καταστατικό του και είναι σύμφωνοι με το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας. 

Η ομάδα μας ασχολείται με τον αθλητισμό και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν και να αναδειχθούν μέσα από τον αθλητισμό που με τόση αγάπη πράττουν.

Όλες οι ψευδείς αναφορές και συκοφαντίες για το σήμα της ομάδας μας πήραν την απάντηση τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη και θα συνεχίσουν αν καταστεί ανάγκη να τη ξαναπάρουν. 

Το έχουμε πει χιλιάδες φορές και το λέμε και πάλι…

Το σήμα και τα χρώματα της ομάδας μας είναι η Ξανθιώτικη εκδοχή του σήματος της Γαλλικής ομάδας του Παρισιού ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Με λίγη προσοχή γίνεται αντιληπτό).

Το σύμβολο της όμορφης πόλης μας το ρολόι της κεντρικής πλατείας.

Η μεταμεσημβρινή ώρα ίδρυσης του σωματείου μας 21 και πρώτα λεπτά.

Και στη βάση του ρολογιού ο πλάτανος το σύμβολο της αιωνιότητας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι τα σκ…. που έχουν μερικοί στον εγκέφαλο τους και δυστυχώς βουτάνε τη γλώσσα τους σε αυτά και μιλάνε.

Σταματήστε πια και παίξτε μπάλα….

Αυτό κάνουμε εμείς και θα συνεχίσουμε να κάνουμε…

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ". 

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση στις καταγγελίες. 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال