Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα καλύτερα floral φορέματα για το καλοκαίρι!

Κοινοποίηση

Τα καλύτερα floral φορέματα για το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι τα φορέματα και οι φούστες η αλήθεια είναι πώς έχουν την τιμητική τους. Κι εσύ όταν ψάχνεις να βρεις να φορέσεις κάτι το οποίο,  θα σε κρατήσει δροσερή , αλλά παράλληλα δεν θα χάσεις με αυτό το στυλ σου, καταλήγεις  τότε σε κάποιο φόρεμα.

 Επίσης συνηθίζεται κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, να αυξάνονται και οι κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες είμαστε καλεσμένες. Η μια σου κολλητή παντρεύεται, εσύ παίρνεις το πτυχίο, η ξαδέρφη σου θα βαπτίσει το παιδάκι της. Όλα αυτά τα γεγονότα , είναι φυσικά πολύ ωραία, αλλά θα πρέπει κάθε φορά να σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε.

Είτε λοιπόν θα γίνεις κουμπάρα, είτε θα γίνεις  νονά ή  είσαι απλά καλεσμένη, ή σχεδιάζεις μια απόδραση για το σαββατοκύριακο ή διακοπές εμείς σου έχουμε τις καλύτερες επιλογές σε φορέματα, για κάθε στιγμή. Μπες λοιπόν κι εσύ στο e-shop  του style.gr, για να δεις και μόνη σου ακόμη περισσότερα φορέματα.Είμαι σίγουρη πως ότι φόρεμα και να διαλέξεις θα είσαι μοναδική!

Είμαστε λοιπόν κοντά σου, εδώ στο style.gr  όπου μπορείς να κάνεις τις αγορές σου γρήγορα, εύκολα και από την άνεση του σπιτιού σου αν θέλεις. Στο site μας θα βρεις κυριολεκτικά ότι αναζητάς και μπορείς  να δημιουργήσεις το τέλειο outfit για κάθε εμφάνιση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο site και καλά ψώνια!

Τα floral φορέματα είναι από τα  γυναικεία ρούχα που φοριούνται συνέχεια τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού είναι κατάλληλα  για όλες τις ώρες της ημέρας, από το νωρίς το πρωί στο γραφείο, αλλά και ως αργά το βράδυ σε  ένα cocktail party. Μπορείς να φορέσεις ένα τέτοιο φόρεμα  και το Σαββατοκύριακο στην παραλία. Είτε λοιπόν θέλεις να αντικαταστήσεις ένα παλιό αγαπημένο σου  floral φόρεμα, είτε θέλεις μια νέα έμπνευση για ένα διαφορετικό look, δες παρακάτω τις προτάσεις  από  καλοκαιρινά floral  φορέματα, ώστε να βρεις το ιδανικό φόρεμα για εσένα, ανεξάρτητα από τον σωματότυπό σου και σε πολύ καλές τιμές!

Φορέματα φλοράλ oversized κοντά
Τα oversized φορέματα είναι πολύ αέρινα και άκρως καλοκαιρινά. Προσφέρουν άνεση στις κινήσεις μας,  καλύπτουν όλα τα μεγέθη από small ως ένα άνετο xlarge. Το oversized στυλ κερδίζει συνεχώς έδαφος στην μόδα κι αν φοβάσαι ότι θα σε «κουκουλώσει» ένα τέτοιο φόρεμα, μπορείς να το φορέσεις με μια ζώνη στην μέση. Επίσης τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, θα μακρύνουν την σιλουέτα σου και θα ισορροπήσουν με αυτό το πιο αέρινο και φαρδύ φόρεμα.

Βραδινά φλοράλ φορέματα
Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα βραδινό ντύσιμο φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα, θα σου πρότεινα τότε να διαλέξεις ένα ασσύμετρο φόρεμα. Το ασσύμετρο μακρύ φόρεμα από δροσερό και μαλακό ύφασμα, είναι ιδανικό για ένα πρώτο ραντεβού, για να πιεις ένα ποτό με τις φίλες σου, αλλά και για μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού.

Επίσης για βράδυ αλλά και για μια πιο επίσημη περίσταση, όπως γάμο, βαπτίσια ή ορκομωσία, το μακρύ αυτό μπεζ floral με ιριδίζον ύφανση φόρεμα θα ταιριάξει τέλεια! Έχει ένα μικρό V στο μπούστο κι ένα πολύ όμορφο και χαριτωμένο άνοιγμα στην πλάτη. Επίσης το πλισέ σχέδιο που σχηματίζεται είναι  trend την φετινή σεζόν. Το μπεζ χρώμα είναι άκρως καλοκαιρινό μαζί με τα λουλούδια του.

Μπορείς να συμπληρώσεις αυτό το look, ανάλογα με το που θα πας. Για κάτι πιο καλό διάλεξε από την κατηγορία σκουλαρίκια, που θα βρεις εδώ στο style.gr σκουλαρίκια infinity, χρυσούς κρίκους ή μεταλλικούς χρυσούς με γεωμετρικά σχέδια και χρυσά δαχτυλίδια σε σπείρα. Από παπούτσια, ταιριάζουν σίγουρα τα σανδάλια τύπου gladiator αλλά μπορείς να επιλέξεις κι ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο. Σε τσάντα θα σου πρότεινα είτε ένα μονόχρωμο clutch, είτε μια ψάθινη τσάντα με χερούλι σε τύπο καλάθι κι είσαι έτοιμη!

Τα κρουαζέ φορέματα είναι πολύ σικάτα κι αναδεικνύουν τέλεια την κάθε γυναικεία σιλουέτα. Θα τα βρεις εδώ στο style.gr  σε λευκό και μαύρο χρώμα. Διαθέτουν ένα πολύ όμορφο, κομψό αλλά και σέξι άνοιγμα στην πλάτη , με δέσιμο στο λαιμό. Το ύφασμά τους είναι διαφανές, ενώ υπάρχει και σκίσιμο στο πόδι. Είναι ένα ιδιαίτερο, καλοκαιρινό φόρεμα που φοριέται άνετα στον καφέ και σε κοκτέιλ βραδιά. Συνδυάσε το με κοσμήματα από κοχύλι στο λαιμό, αλλά και στο πόδι κι από τσάντα μπορείς να κρατήσεις πραγματικά όποια θέλεις, είτε μεγάλη, είτε πιο μικρή, δερμάτινη ή ψάθινη. Ένα flatform ζευγάρι παπουτσιών θα ταιρίαζε εξίσου με τα σανδάλια.

Φλοράλ φόρεμα με κουμπιά 
Αυτό το στυλ είναι πιο ρομαντικό και καθημερινό. Σου προτείνω αυτό το cute φόρεμα για μια χαλαρή ημέρα στο γραφείο ή για ψώνια στα μαγαζιά. Με ένα φλατ παντοφλάκι θα δημιουργήσεις ένα υπέροχο look. Τα χρώματα που θα βρεις το φόρεμα αυτό είναι παστέλ, μια ακόμη τάση καλοκαιρινή που επικρατεί φέτος.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα