Υποψίες για αρπαγή της 14χρονης που χάθηκε από την Ξάνθη

Υποψίες για αρπαγή της 14χρονης που χάθηκε από την Ξάνθη

Υποψίες για αρπαγή της 14χρονης που χάθηκε από την Ξάνθη

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ακόμα και αρπαγής της 14χρονης που εξαφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες από την Ξάνθη. 

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά εναντίον ενός άνδρα – με τον οποίον υποψιάζονται ότι βρίσκεται η 14χρονη – στην Αστυνομία, πριν από μερικές ημέρες και στη συνέχεια ακολούθησε και συμπληρωματική κατάθεση με επιπλέον στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους. 

Η 14χρονη Ραφαηλία Ε. εξαφανίστηκε στις 24/08 από το σπίτι της στην περιοχή της Ξάνθης ενώ την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έδωσε κάποια στιγμή στοιχεία ζωής, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, κατά την οποία δήλωσε ότι είναι καλά. 

Ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που ακριβώς βρίσκεται η κοπέλα, αλλά και την κατάστασή της, εάν δηλαδή κρατείται κάπου με τη θέλησή της ή όχι, καθώς και εάν υποκινείται ή βρίσκεται σε κάποια άλλη κατάσταση που δεν είναι φυσιολογική. 

Η υπόθεση απασχολεί έντονα τις Αστυνομικές Αρχές της περιοχής, οι οποίες έχουν δώσει σήμα για την εξαφάνιση της 14χρονης, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού όπως και η οικογένειά της ζητούν από τους πολίτες που τυχόν έχουν πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται η νεαρή κοπέλα – αλλά και υπό ποιες συνθήκες – να επικοινωνήσουν με τις Αρχές και να τις καταθέσουν, έστω και ανώνυμα.


Τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού 


Στις 24/8/2020, στις 15:50, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή της Ξάνθης, η Ραφαηλία Ε., 14 ετών. Η Ραφαηλία Ε. έχει ύψος 1,68 μ., 73 κιλά βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι κολάν, μια μπλε μπλούζα με την επωνυμία Αdidas και γκρι αθλητικά παπούτσια με την επωνυμία Νike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Υποψίες για αρπαγή της 14χρονης που χάθηκε από την Ξάνθη


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال