Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο σωστά φαβορί με 1.67 και 1.88

Κοινοποίηση

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο σωστά φαβορί με 1.67 και 1.88

Φουλ αγωνιστική δραστηριότητα στο πρόγραμμα της Κυριακής (11/10), με την τρίτη αγωνιστική στο Nations League. Συγκεκριμένα, θα ποντάρουμε στα ζευγάρια Νορβηγία-Ρουμανία και Βόρεια Ιρλανδία-Αυστρία.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε championsbet εγγραφή.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ (21:45)

Αν και δεν ξεκίνησε καλά στο Nations League, χάνοντας στην πρεμιέρα με 2-1 εντός έδρας από την Αυστρία, ακολούθησε εξαιρετική εμφάνιση στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου κέρδισε με το εμφατικό 5-1. Την Πέμπτη έδωσε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Σερβία εντός έδρας, για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του EURO. Εκεί, αν και ήταν αξιόμαχη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πήγε στην παράταση μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, όπου εμφάνισε κενά στην άμυνα και δέχθηκε το γκολ, γνωρίζοντας έτσι τον αποκλεισμό και βάζοντας τέλος στις ελπίδες της για την τελική φάση του EURO. Αναμένεται με αλλαγές στην ενδεκάδα της απόψε, αφού είναι κουρασμένη μετά το ματς τη Σερβία. Αμφίβολη η συμμετοχή του Ρεγκίνιουσεν (αμυντικός), που δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του. Αμφίβολος ο Χένρικσεν (μέσος), με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Αρκετά ικανοποιητικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το φετινό Nations League. Παρότι δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα και γκέλαρε ουσιαστικά με τη Βόρεια Ιρλανδία, φέρνοντας εντός έδρας 1-1, την επόμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη νικώντας με 3-2 την Αυστρία εκτός έδρας. Την Πέμπτη αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ισλανδία για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του EURO. Εκεί, αν και εμφάνισε αξιόλογο πρόσωπο δεν ήταν αποτελεσματική και έχασε με 2-1. Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, όπου έχανε με 2-0 από το 34′, ενώ απλά κατάφερε να μειώσει με πέναλτι του Μαξίμ στο 63ο λεπτό. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κίρικες (αμυντικός/Σασσουόλο).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Νορβηγία έχει προβάδισμα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να φθάσει στο τρίποντο. Ποντάρισμα στον άσο με απόδοση 1.88 απόδοση στο Stoiximan.

ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ (21:45)

Δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής στο Nations League, αφού αρχικά απέσπασε ένα τυχερό 1-1 στη Ρουμανία, ενώ ακολούθησε εντός έδρας συντριβή με 5-1 από τη Νορβηγία. Βέβαια, εμφανίστηκε ιδιαίτερα μαχητική την Πέμπτη στο Σαράγιεβο, όπου αντιμετώπισε τη Βοσνία Ερζεγοβίνη για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ του EURO. Εκεί, ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένη και παρόλο που έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 53′ και κράτησε το 1-1 μέχρι τη λήξη. Στην παράταση πρόσεξε τα νώτα της και οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ήταν πιο τυχερή και πήρε την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ. Αναμένεται με αλλαγές απόψε, αφού οι παίκτες της είναι κουρασμένοι.

Μέτριος είναι ο απολογισμός της έως τώρα στο Nations League. Αν και είναι το φαβορί του ομίλου για την πρωτιά, δεν έχει βγάλει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τη Νορβηγία, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική δεν έβγαλε καλό πρόσωπο απέναντι στη Ρουμανία εντός έδρας και ηττήθηκε με 3-2. Την Πέμπτη ήρθε σε κόντρα με την Εθνική μας ομάδα εντός έδρας, όπου έκανε την ολική ανατροπή και κέρδισε με 2-1, χάρη στα γκολ των Γκρμπιτς στο 77’ και Μπομγκάρντνερ στο 80′. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Λάιμερ (χαφ), Λαζάρο (εξτρέμ) και Ζάμπιτσερ (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: H Αυστρία υπερέχει σε ποιότητα και αναμένεται να πάρει το ζητούμενο. Επιλογή το διπλό με τιμή 1.67 στην Bet365.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα