Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απολύμανση στο 4ο Γυμνάσιο Ξάνθης μετά τα κρούσματα κορονοϊού

Κοινοποίηση

Απολύμανση στο 4ο Γυμνάσιο Ξάνθης μετά τα κρούσματα κορονοϊού

Aναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων Α1, Α4 και Γ1 του σχολείου μας από τη Δευτέρα 26/10/2020 και μέχρι τη συμπλήρωση 14 ημερών από την ημερομηνία έναρξης των συμπτωμάτων, λόγω εμφάνισης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων λοίμωξης COVID-19 σε δύο μαθητές του σχολείου ως μέτρο πρόληψης για τη διαχείριση του κορονοϊού, μετά από απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Χρήστου Ιωαννίδη.

Η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου που φροντίζουν και παρακολουθούν συνέχεια την υγεία των παιδιών τους και τη δική τους κάνοντας μοριακά τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, με δικά τους έξοδα, και προστατεύοντας έτσι την υγεία των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου μας.

Τα μαθήματα στα παραπάνω τμήματα θα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης από 26/10/2020 ενώ στο σχολείο σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης, τη Δ/νση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ξάνθης και το Δήμο Ξάνθης έχει γίνει απολύμανση και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα