Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Από την Ξάνθη στην Ελβετία: Νέο κατάστημα COCO-MAT στο Gland

Κοινοποίηση

Από την Ξάνθη στην Ελβετία: Νέο κατάστημα COCO-MAT στο Gland


Τρίτο κατάστημα COCO-MAT στην Ελβετία.

Ένα ακόμη άνοιγμα νέου της καταστήματος, ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών η COCO-MAT, στην Ελβετία. Η εταιρεία, έχοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του χειροποίητου στρώματος & κρεβατιού, αποφάσισε να δημιουργήσει το τρίτο κατάστημα COCO-MAT στη χώρα, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή του Gland, κοντά στην Λωζάνη.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα βρίσκεται στο “Garden Center Schilliger”, ένα open air εμπορικό κέντρο με brands που σχετίζονται με το σπίτι και τον κήπο. Πρόκειται για μια αλυσίδα εμπορικών κέντρων με τεχνογνωσία 70 χρόνων, τόσο στο οικιακό όσο και στο outdoor έπιπλο, στην οποία η COCO-MAT ταιριάζει άψογα.

Στόχος της εταιρείας από την ίδρυσή της το 1989 έως σήμερα, είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας ύπνο από φυσικά υλικά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως. Έτσι, επιδιώκει να έχει φυσική παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, εξυπηρετώντας άμεσα τους πελάτες και λειτουργώντας ως ο καλύτερος πρεσβευτής των ελληνικών αξιών στο εξωτερικό.

Από την Ξάνθη στην Ελβετία: Νέο κατάστημα COCO-MAT στο Gland
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα