Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Φεύγει αλώβητη η Κουόπιο με 2.12

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Φεύγει αλώβητη η Κουόπιο με 2.12

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/10) περιλαμβάνει στοιχηματική δραστηριότητα από το πρωτάθλημα Φινλανδίας. Για τη 19η αγωνιστική, η πρωτοπόρος Κουόπιο δοκιμάζεται στην έδρα της Ίντερ Τούρκου. Στο άλλο παιχνίδι, η Χόνκα υποδέχεται τη Μάριεχαμν και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για το τρίποντο.

Δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα για το 2020.

ΧΟΝΚΑ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ (18:30)

Η Χόνκα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 02/10, όταν και έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Χέλσινγκφορς. Πίσω στο σκορ από το 38ο λεπτό, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και τουλάχιστον απέφυγε την ήττα. Συμπλήρωσε τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Σε αυτό το διάστημα το Under 2.5 Goal σε τρεις περιπτώσεις. Μετά από 18 αγωνιστικές στη Veikkausliiga Φινλανδία καταλαμβάνει την 4η θέση με 28 βαθμούς, απέχει στο -3 από την τρίτη.

Σε κάκιστο μομέντουμ η Μάριεχαμν, προέρχεται από ήττα με σκορ 3-1 στην έδρα της Λάχτι. Αν και προηγήθηκε στο 20ο λεπτό, στη συνέχεια δεν έκανε καλή εμφάνιση και δέχθηκε τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Αγνοεί τη νίκη για επτά διαδοχικές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Τελευταίο τρίποντο στις 26/08 με το εντός έδρας 4-0 απέναντι στη Ροβανιέμι, ήταν και η πιο πρόσφατη φορά που κράτησε το μηδέν. Βρίσκεται στην 9η θέση με 20 πόντους και απέχει στο -5 από την εξάδα. Διαθέτει την τρίτη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 34 τέρματα παθητικό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Χόνκα έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το τρίποντο. Η Μάριεχαμν έχει θέματα στην άμυνα και δύσκολα θα κάνει την έκπληξη. Φυσιολογικά σε χαμηλά επίπεδα ο άσος, ανεβάζουμε την απόδοση με το συνδυαστικό 1+Over 1.5 Goal στο 1.60 του Stoiximan.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΚΟΥΟΠΙΟ (18:30)

Η Ίντερ Τούρκου ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο Κύπελλο από την Ελσίνκι στις 03/10. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη 3-0 κόντρα στη Λάχτι, πραγματοποιώντας αρκετή καλή εμφάνιση. Μεσοεπιθετικά βρήκε λύσεις, κατάφερε να κρατήσει τον αντίπαλο στο μηδέν και δίκαια έφθασε στην επικράτηση. Πρώτη νίκη στη Veikkausliiga Φινλανδίας μετά από έξι αγωνιστικές και απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Προέρχεται από τέσσερα σερί No Goal στο πρωτάθλημα, ενώ τα τρία από αυτά συνδυάστηκαν με Under 2.5 Goal. Μετά από 18 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα έχει συγκομιδή 31 βαθμών, απέχει στο -10 από την κορυφή και τον σημερινό αντίπαλο.

Η Κουόπιο συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-2 εντός έδρας απέναντι στη Χέλσινγκφορς. Σκόραρε τρία τέρματα μέχρι το 75ο λεπτό, προς το τέλος χαλάρωσε και δέχθηκε τη μείωση με δύο τέρματα. Παρέμεινε αήττητη για ένατο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, με απολογισμό οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 09/08 και την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από την Ελσίνκι. Σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με συγκομιδή 41 βαθμών βρίσκεται στο +3 από τον άμεσο ανταγωνιστή (Ελσίνκι) στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Μόλις μία ήττα στη Veikkausliiga Φινλανδίας μετά από 18 αναμετρήσεις, με 12 νίκες και πέντε ισοπαλίες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Κουόπιο έχει ακόμα ένα ματς για να αποδείξει, πως είναι ικανή να φθάσει στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο της Veikkausliiga, η Ίντερ Τούρκου αναμένεται να το παλέψει στα ίσια και αναμένεται να κριθεί στο όριο. Ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ποντάρισμα στο combo X2+Over 1.5 Goal με απόδοση 2.12 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα