Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ροδόπη: Αυξήθηκαν τα ραντεβού στα κομμωτήρια λόγω lockdown

Κοινοποίηση

Ροδόπη: Αυξήθηκαν τα ραντεβού στα κομμωτήρια λόγω lockdown

Τα κομμωτήρια και οι χώροι όπου προσφέρονται υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής στη Ροδόπη καλούνται για ακόμη μια φορά να λειτουργήσουν τηρώντας αυστηρά μέτρα προστασίας: Μάσκα σε προσωπικό και πελάτες. Μέτρα περιορισμού βάσει εμβαδού. Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και εξυπηρέτηση μόνο με ραντεβού.

Συναντήσαμε τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου κουρέα να σημειώνει τα ραντεβού απαντώντας στις κλήσεις των πελατών του. «Ο κόσμος είναι πάρα πολύ αναστατωμένος. Υπάρχει φοβία στην ατμόσφαιρα. Διστάζει να βγει έξω» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» προσθέτοντας ότι: «Υπάρχει άγχος για το άγνωστο. Για το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδημητρίου θα υπάρξει προσπάθεια από την πλευρά τους να διατηρήσουν όπως λέει την αισιοδοξία τους στηρίζοντας έτσι και τους πελάτες. «Πόσο αισιόδοξοι να είμαστε;» αναρωτιέται και δίνει την απάντηση ο ίδιος «Θα προσπαθήσουμε με την ευχή να τελειώσει μια ώρα νωρίτερα η περιπέτεια αυτή».

Ραντεβού είχαν κλειστεί ούτως η άλλως, με το πέρασμα της Ροδόπης στο «Πορτοκαλί» και μετά στο «Κόκκινο» αυτά αυξήθηκαν. «Φοβούνται μην μείνουν ακούρευτοι» σημειώνει προσθέτοντας «Προσπαθούμε πάντα με την τήρηση των μέτρων, είμαστε πολύ τυπικοί με όλους τους πελάτες».

Πηγή: ΕΡΤ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα