Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πέτσας: Δεν προβλέπεται χαλάρωση των μέτρων

Κοινοποίηση

Πέτσας: Δεν προβλέπεται χαλάρωση των μέτρων

«Χαλάρωση των μέτρων δεν προβλέπεται, να είμαστε ξεκάθαροι» τόνισε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στο Mega, επισημαίνοντας ότι όσο χαλάει ο καιρός τόσο περισσότεροι θα κλείνονται σε κλειστούς χώρους. Σχετικά με την πορεία της χώρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη θέση συγκριτικά με τις άλλες χώρες.

«Στην Ελλάδα εξακολουθούμε να είμαστε σε καλύτερη σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως για την αύξηση των κρουσμάτων ευθύνονται οι νεαρές ηλικίες που «επέστρεψαν σε μια κανονικότητα προ κορωνοϊού». Παράλληλα, ανέφερε ότι τα στοιχεία των τελευταίων ημερών δείχνουν πως δεν υπάρχει εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, τα οποία έχουν σταθεροποιηθεί σε υψηλότερο σημείο από τα 400-500 που ήταν παλαιότερα.

«Δεν είδαμε τετραψήφια νούμερα και για μια ακόμα φορά θα ζητήσω από τους πολίτες να ακολουθούν τα υφιστάμενα μέτρα», δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Πέτσας: Ο Παππάς δεν παραβίασε κάποιο περιοριστικό όρο

Σχολιάζοντας την εξαφάνιση του καταδικασθέντος Χρήστου Παππά, ο Στέλιος Πέτσας εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη σύλληψή του. Όπως ανέφερε, ο κ. Παππάς δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την 1η του μήνα, όταν και έπρεπε να εμφανιστεί σε αστυνομικό τμήμα. «Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύει ότι δεν παραβίασε κάποιο περιοριστικό όρο. Πριν την καταδικαστική απόφαση, δεν μπορούσε να συλληφθεί», είπε. «Η Αστυνομία κάνει αυτό που πρέπει και να είναι σίγουροι όλοι ότι θα οδηγηθεί εκεί που πρέπει», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Ο Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε και στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα. «Γιατί δεν ζητάει εκλογές ο κ. Τσίπρας;» διερωτήθηκε, συμπληρώνοντας ότι η χώρα έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη χρονική στιγμή σημαντικές προκλήσεις από το εξωτερικό.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα