Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Φιορεντίνα με combo και Παρί Σεν Ζερμέν στο 1.77

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Φιορεντίνα με combo και Παρί Σεν Ζερμέν στο 1.77

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (02/10), περιλαμβάνει αναμετρήσεις από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Σέριε Α Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη ήδη ντεφορμέ Σαμπντόρια. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Ανζέ και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για το τρίποντο.

Δείτε εδώ όλες τις καινούριες στοιχηματικές εταιρείες.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (21:45)

H Φιορεντίνα ηττήθηκε με σκορ 4-3 στην έδρα της Ίντερ, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας. Προηγήθηκε στο 3ο λεπτό, δέχθηκε πρώτη ανατροπή μέχρι το 52′, το γύρισε στο 63′ και λύγισε στο 89ο λεπτό. Απογοήτευση για τον τρόπο που έφυγε με άδεια χέρια από το Μιλάνο, ωστόσο άφησε υποσχέσεις με την παραγωγικότητα στην επίθεση. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας τρίποντο (1-0) στην πρεμιέρα απέναντι στην Τορίνο. Το μυαλό όλων βρίσκεται στην υπόθεση του Κιέζα, που βρίσκεται μία ανάσα από τη Γιουβέντους και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Ιακίνι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Πούλγκαρ (μέσος). Αμφίβολη η συμμετοχή των Πετζέλα (στόπερ) και Ριμπερί (εξτρέμ).

Η Σαμπντόρια προέρχεται από ήττα σοκ, με το εντός έδρας 3-2 από την Μπενεβέντο. Ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την αναμέτρηση, προηγήθηκε με δύο γκολ στο 18ο λεπτό και έδειχνε να έχει εύκολο έργο. Στη συνέχεια εμφάνισε σημάδια αστάθειας, δέχθηκε τη μείωση στο 33′ και στο δεύτερο ημίχρονο την ολική ανατροπή. Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες φετινές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, μετά το 3-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση, με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό να γνωρίζει από ανάλογες συνθήκες. Για το σημερινό παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμοι οι Ντεπάολι (αμυντικός) και Κεϊτά (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στο στρατόπεδο των δύο ομάδων. Η Φιορεντίνα βγάζει υγεία στο παιχνίδι της και μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις. Η Σαμπντόρια θα παραταχθεί με κάκιστη ψυχολογία, ποντάρισμα στο combo 1+Over 1.5 Goal με απόδοση 2.02 στο Stoiximan.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΑΝΖΕ (22:00)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με σκορ 2-0 στην έδρα της Ρεμς, σημειώνοντας τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (9′, 62′), με τον Ικάρντι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Τόμας Τούχελ. Ολοένα και σκαρφαλώνει στον βαθμολογικό πίνακα, μετά από πέντε αγωνιστικές έχει εννέα πόντους και βρίσκεται στην 7η θέση, στο -4 από την κορυφή. Όλες οι φετινές υποχρεώσεις στη Λιγκ 1 Γαλλίας, ολοκληρώθηκαν με No Goal. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κουρζαβά (μπακ) και Ντι Μαρία (μεσοεπιθετικός). Τραυματίας και εκτός αποστολής ο Μπερνάτ (μπακ).

Η Ανζέ νίκησε εντός έδρας την Μπρεστ 3-2, σε αναμέτρηση που έκανε την ανατροπή στο διάστημα 77’΄-80′. Μετά από πέντε αγωνιστικές στη φετινή Λιγκ 1 Γαλλίας, έχει συγκομιδή εννέα βαθμών με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες. Καταλαμβάνει την 8η θέση και το ξεκίνημα στη σεζόν κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικό. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Οι δύο τελευταίες ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal+Over 3.5 Goal. Ο τεχνικός Στεφάν Μουλέν θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τομά (αμυντικός) και Αλιουί (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Παρί Σεν Ζερμέν αρχίζει και ρολάρει αγωνιστικά, προέρχεται από σερί νικών και στοχεύει σε ακόμα μία πριν τη διακοπή. Η Ανζέ παίζει ανοιχτά, γεγονός που θα εκμεταλλευθούν οι πρωταθλητές Γαλλίας. Επιλογή το συνδυαστικό 1+Over 3.5 Goal με 1.77 απόδοση στην Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα