Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βροχή οι συλλήψεις στην Καβάλα – Δείτε γιατί

Κοινοποίηση

Βροχή οι συλλήψεις στην Καβάλα – Δείτε γιατί

Συνελήφθη την 29-10-2020 το πρωί, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ένας αλλοδαπός, διότι  εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη την 29-10-2020 το μεσημέρι στη Θάσο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, ένας ημεδαπός, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας, διέρρηξε οικία στη Θάσο και αφαίρεσε από το εσωτερικό της χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης την 2/3-9-2020 είχε διαρρήξει την ίδια οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της χρήματα. 

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα 3-8-2020 έως 3-9-2020, διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία ηλεκτρονική συσκευή, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα αντικείμενα και χρήματα.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε προέβησαν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., στις οικίες τους, σε οικισμό της Καβάλας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα