Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 14 & 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κοινοποίηση

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 14 & 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείου που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Το φαβορί

Γερή σφαλιάρα για την Ισλανδία το βράδυ της Πέμπτης. Δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά στο ταξίδι της στην Ουγγαρία και έχασε το εισιτήριο για το ερχόμενο euro. Παιχνίδι που είχε ρίξει όλο το βάρος, αφήνοντας στην άκρη το Nations league. Ουραγός με μηδέν βαθμούς, με ψυχολογία στο ναδίρ και δεύτερο σερί ταξίδι, πηγαίνει στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Δανία.

Δανία-Ισλανδία 1 (1.33) 

Ο διπλασιασμός

Σε κακή κατάσταση η Ρουμανία που στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της μετρά 3 σερί ήττες. Αδιάφορη την Κυριακή απέναντι σε μία Νορβηγία που δείχνει σοβαρή και με τον Χάαλαντ σε τρομερή φόρμα μπορεί να κερδίσει συνεχίζοντας να διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου. Ούτως η άλλως δεν πέρασαν πολλές ημέρες από το 4-0 (11/10) στην έδρα των Νορβηγών.

Ρουμανία-Νορβηγία 2 (2.15)

Το fair over

Η Χαμ Καμ και η Στρόμεν είναι δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στη Β’ Νορβηγίας. Αμφότερες το καλό σερί το διανύουν χάρη στις επιθετικές τους επιδόσεις. Αφού η πρώτη μετρά έξι σερί g/g και η φιλοξενούμενη τέσσερα. Στα εντός έδρας της Χαμ Καμ μπαίνουν 3,8 γκολ, στα εκτός της Στρόμεν ο μέσος όρος είναι στα 3 γκολ.

Χαμ Καμ-Στρόμεν Over2,5 (1.57) 

Το value over

Η Καρλάιλ είναι μαζί με την πρωτοπόρο Νιούπορτ οι μοναδικές ομάδες με το εντός έδρας απόλυτο νικών (5/5), εκεί όπου έχει σκοράρει τα 12/15 τέρματά της και έρχεται από 3 διαδοχικά over3.5. Με over ολοκληρώθηκαν και τα τρία τελευταία παιχνίδια της Τσέλτεναμ, όπως και τα 3/5 μέχρι στιγμής εκτός έδρας.

Καρλάιλ-Τσέλτεναμ Over 2,5 (2.00) 

Tο αουτσάιντερ

Νέος προπονητής στη Ντούισμπουργκ, ο Λετιέρι, αυτός που την ανέβασε στη δεύτερη κατηγορία πριν 5 χρόνια. Υπάρχει γκρίνια για τη συγκεκριμένη επιλογή, όμως για αρχή θεωρώ πως θα πάρουν τα πάνω τους οι παίκτες. Σε περίεργη κατάσταση βρίσκεται η Τουργκούτσου Μονάχου, με αρκετούς παίκτες να είναι αμφίβολοι. Όλη αυτή η «ανακατωσούρα» σίγουρα δεν βοηθάει. Το διπλό σε αυτές τις τιμές είναι ιδιαίτερα value, αν σκεφτεί κανείς ότι της πάει το Μόναχο της Ντούισμπουργκ.

Τουργκούτσου Μονάχου – Ντούισμπουργκ 2 (4.25) 

Το Λάτιν

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κολομβίας. Εξαιρετικά φορμαρισμένη και με στόχο να τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια η Σάντα Φε. Ασταθής και χωρίς σαφές κίνητρο η Μπουκαραμάνγκα. Φαβορι στα όρια του διπλασιασμού η καλύτερη ομάδα στην Κολομβία αυτή τη στιγμή.

Μπουκαραμάνγκα -Σάντα Φε 2 (1.72)

Το ειδικό στοίχημα

Στατιστικά η Αυστρία κάθε περίπου 5 παιχνίδια της κερδίζει πέναλτι. Απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία θα τρέξει το έκτο της παιχνίδι χωρίς πέναλτι. Αν υπολογίσουμε πως η Ιρλανδία είναι μια από τις «σκληρές» ομάδες, που συχνά πυκνά ρισκάρει τάκλιν στην περιοχή της, τότε το να δούμε πέναλτι στο παιχνίδι μοιάζει αρκετά πιθανό. Στο 3,25 το να δούμε πέναλτι στο παιχνίδι.

Αυστρία – Β. Ιρλανδία Πέναλτι στο ματς (3.25) 

Μπάσκετ

Σπουδαίο παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League με τον Ιωνικό να φιλοξενεί τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι, δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και προέρχονται από ήττα με 79-66 από το Μεσολόγγι. Στον αντίποδα, ο Ηρακλής με ρεκόρ 1-1 ηττήθηκε από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει μια ιδιαιτερότητα μιας και για τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστεί ο Βασίλης Τολιόπουλος εξαιτίας τραυματισμού στο χέρι. Αυτή η απουσία αποδυναμώνει σε δημιουργία και εκτέλεση τον Ιωνικό που είναι ούτως η άλλως υποδεέστερη ομάδα. Το διπλό αποτελεί την επιλογή μας.

Iωνικός Νίκαιας-Ηρακλής 2 (1.70)

Οι επιλογές μας

    • Δανία-Ισλανδία 1 (1.33) / Κυριακή

    • Ρουμανία-Νορβηγία 2 (2.15) / Σάββατο

    • Χαμ Καμ-Στρόμεν Over (1.59) / Σάββατο

    • Καρλάιλ-Τσέλτεναμ Οver (2.00) / Σάββατο

    • Τουργκούτσου Μονάχου – Ντούισμπουργκ 2 (4.25) / Σάββατο

    • Μπουκαραμάνγκα -Σάντα Φε 2 / Σάββατο

    • Αυστρία – Β. Ιρλανδία Πέναλτι στο ματς (3.25) / Κυριακή

    • Ιωνικός Νίκαιας – Ηρακλής 2 (1.62) / Σάββατο

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι μπασκετ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα