Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 7 & 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κοινοποίηση

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 7 & 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείου που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Το φαβορί

Οι Πόρτο στα δύο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της έβαλε πέντε γκολ και δεν δέχτηκε κανένα, απέναντι σε Ολυμπιακό και Μαρσέιγ. Ομάδες κατά πολύ ανώτερες της ντεφορμέ Πορτιμονένσε. Η ήττα στο ενδιάμεσο από την Πάσος Φερέιρα θα φέρει τάσεις για εγχώριες απαντήσεις.

Πόρτο-Πορτιμονέσε 1 (1.25)

Ο διπλασιασμός

Στη Νορβηγία πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και σιγά-σιγά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Η Ρόζενμποργκ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με 8-3-0 και ταξιδεύει στην έδρα της αδιάφορης και ντεφορμέ (0-2-2) Βίκινγκ. Θα είναι το 3ο παιχνίδι σε 8 ημέρες για τη Βίκινγκ, με την παράδοση να είναι τρομακτικά υπέρ της Ρόζενμποργκ (20-8-0).

Βίκινγκ-Ρόζεμποργκ 2 (1.92)

Το fair over

Ο Φάμπιο Λιβεράνι έχει αλλάξει την Πάρμα, φέρνοντας την ομάδα στα μέτρα του. Δηλαδή στο δικό του επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου, που μεταφράζεται σε τρία σερί over 3,5 (2-3, 2-2, 2-2 τα σκορ). Η Φιορεντίνα δέχεται από δύο γκολ και πάνω σε κάθε μία από τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Νούμερα που οδηγούν αβίαστα στο over.

Πάρμα-Φιορεντίνα Over2,5 (1.67)

Το value over

Εχουμε πει πολλές φορές πως στα… υπόγεια είναι η θέα, έτσι και το value over έρχεται από την 2η κατηγορία της Πορτογαλίας και το παιχνίδι Κάσα Πία – Σπόρτινγκ Κοβίγια. Από 6/8 over η Κάσα Πία, που έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο τερμάτων ανά παιχνίδι στην κατηγορία. Από 6 over στα 7 πιο πρόσφατα η Σπόρτινγκ, που δείχνει να έχει βρει ρυθμό στην επίθεση (8 γκολ στα 3 τελευταία).

Κάσα Πία – Σπόρτινγκ Κοβίγια Over 2,5 ( 2.00)

Tο αουτσάιντερ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Γκλάντμπαχ, ερχόμενη από νίκη εντός συνόρων κόντρα στη Λειψία και εξάρα στην Ουκρανία απέναντι στη Σαχτάρ. Με δύο ημέρες περισσότερες ξεκούρασης από τη Λεβερκούζεν, που την Πέμπτη έπαιζε στο Ισραήλ, ενώ συνολικά έδωσε τρία σερί εκτός έδρας από τις 29/10 και μετά.

Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ 2 (3.00)

Το Λάτιν

Κουρασμένη κι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό από το Σουνταμερικάνα η Μιγιονάριος, που παράλληλα έχει πολλές απουσιες, κυρίως στην άμυνα. H Αμέρικα είναι έτοιμη για αυτό το κλάσικο και ο άσος παίζεται στα όρια του διπλασιασμού

Aμέρικα Κάλι-Μιγιονάριος 1 (1.90)

Το ειδικό στοίχημα

Η στατιστική δείχνει «3-1» για το παιχνίδι της Λειψίας με την Φραίμπουργκ. Παραδοσιακά οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν απέναντι στους «ταύρους» και θεωρώ θα το κάνουν και τώρα. Από την άλλη η Λειψία σκοράρει από 2 μέχρι τρεις φορές στην έδρα της. Ένα σκορ που μεταξύ τους παραλίγο να εμφανιστεί 5 φορές, όμως εν τέλει δεν εμφανίστηκε καμία. Iσως ήρθε η ώρα. Εναλλακτικά ο 1 & Over 3,5.

Λειψία – Φράιμπουργκ Α.Σ. 3-1 (10.50)

Μπάσκετ

Παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενείται από την Εστουντιάντες. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να γίνεται ολοένα και πιο ομάδα, ενώ από την άλλη η Εστουντιάντες προτιμά το γρήγορο τέμπο πηγαίνοντας τα παιχνίδια σε πολύ υψηλό σκορ. Το line περίμενα να το δω γύρω στους 160 πόντους. Το over στους 155.5 πόντους αξίζει αρκετά.

Εστουντιάντες – Μπαρτσελόνα Over 155,5 (1.85)

Οι επιλογές μας

    • Πόρτο-Πορτιμονένσε 1 (1.25)/ Κυριακή

    • Βίκινγκ-Ρόζεμποργκ 2 (1.87) / Σάββατο

    • Πάρμα-Φιορεντίνα Over / Σάββατο

    • Κάσα Πία – Σπόρτινγκ Κοβίγια Οver (2.00) / Σάββατο

    • Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ 2 (3.00) / Κυριακή

    • Αμέρικα Κάλι-Μιγιονάριος 2 (1.91) /Κυριακή

    • Λειψία – Φράιμπουργκ Α.Σ. 3-1 (10.50) /Σάββατο

    • Εστουντιάντες – Μπαρτσελόνα Over 155,5 (1.85)/ Κυριακή

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα