Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Κοινοποίηση

ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Το καλό σερί της στήλης μας συνεχίζεται. Χθες, πέρασαν 3/3 επιλογές μας, σχετικά εύκολα. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπασκόνια με 93-72 με το όβερ στους 157,5 πόντους να ξεπερνιέται στα μισά της τέταρτης περιόδου. Το «τριφύλλι», έβγαλε ξανά τα πολλά αμυντικά του προβλήματα και ολοκλήρωσε την διαβολοβδομάδα με 94 πόντους παθητικό.

Στο παιχνίδι που άνοιξε χρονικά την αυλαία της χθεσινής μέρας, η Εφές Αναντολού έκανε επίδειξη δύναμης στην Ρωσία κόντρα στην Χίμκι, την οποία και κέρδισε με 105-77. Το σκορ πήγε αρκετά ψηλά, με τον καταιγισμό τριπόντων που είχαμε προτείνει να μας βγάζει ασπροπρόσωπους. Αυτό επαληθεύεται και ότι το όβερ 10,5 τρίποντα γηπεδούχων, αλλά και το όβερ 19,5 συνολικών εύστοχων τριπόντων, είχαν επιβεβαιωθεί στο τρίτο δεκάλεπτο!!!

Στο τελευταίο παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε την Μπάγερν στην Γερμανία με 89-81 και έφτασε στις 5 συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση.

Προγνωστικά αγώνων Ευρωλίγκας: Δεν έχει περιθώρια η Μακάμπι

20/11 22:00, Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Σπουδαίο παιχνίδι για την δεύτερη μέρα της δέκατης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, με την Μακάμπι να φιλοξενείται από την Βαλένθια στην Ισπανία. Οι Ισραηλινοί, βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και προέρχονται από βαριά ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίθετα, η Βαλένθια κέρδισε τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Οι αποδόσεις, χρήζουν φαβορί τους γηπεδούχους, όπως είναι λογικό. Ωστόσο, στα δικά μου τα μάτια, η Μακάμπι είναι πιο ποιοτική ομάδα από τις «νυχτερίδες». Πρέπει να ξεκινήσει ένα σερί, για να μπει σε τροχιά οκτάδας, πριν χάσει το τρένο. Θεωρώ ότι η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχει τύχη σήμερα. Το διπλό στο 2,25 είναι αρκετά καλό. Για πιο safe όμως, και επειδή πιστεύω ότι το ματς θα είναι κλειστό θα πάω στο συν 2,5 πόντους της Μακάμπι στο 1,95. Έτσι ώστε και σε ενδεχόμενο ήττας, να υπάρχει η δυνατότητα ταμείου μιας και η απόδοση είναι υψηλή.

20/11 22:00, Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε

Υπό κανονικές συνθήκες, θα ήταν ίσως και το παιχνίδι της αγωνιστικής. Η φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε στην Ισπανία. Οι Τούρκοι, προσπαθούν, δίχως να μπορούν να διαχειριστούν την απουσία του Νάντο Ντε Κολό. Στα τελευταία δύο τους παιχνίδια επί ισπανικού εδάφους, έχουν γνωρίσει μεγάλες ήττες 86-68 από Μπασκόνια και 97-55 από Μπαρτσελόνα.

Το λογικό είναι να συμβεί κάτι παρόμοιο και σήμερα, μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε τρομερή κατάσταση. Το όβερ, στους 155,5 πόντους στο 1,75 είναι ελκυστικό μιας και αμφότερες μπορούν αν τους βγει το παιχνίδι να σκοράρουν αρκετά.

Στα άλλα παιχνίδια της αποψινής μέρας, στις 21:00, η Άλμπα Βερολίνου αντιμετωπίζει την Ζενίτ, στις 21:45 η Αρμάνι Μιλάνο την Ζαλγκίρις και στις 22:00, η Μπαρτσελόνα τον Ερυθρό Αστέρα.

    • Το παιχνίδι της Βιλερμπάν με τον Ολυμπιακό αναβλήθηκε.

Το παιχνίδι μου

Δυάδα

20/11 22:00, Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2 συν 2,5

20/11 22:00, Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε όβερ 155,5

Στην δυάδα απόδοσης 3,41 20 μονάδες

Αρχική κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1813,6 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 130 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 1943,6 μονάδες

Ανοιχτά στοιχήματα σημερινής στήλης: 20 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα