Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νίνα Μαζάνη: Η Ξανθιώτισσα που έγινε viral με τα απολαυστικά βιντεάκια της

Κοινοποίηση

Νίνα Μαζάνη: Η Ξανθιώτισσα που έγινε viral με τα απολαυστικά βιντεάκια της

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες τα βίντεο της ηθοποιού και τραγουδίστριας από την Ξάνθη, Νίνας Μαζάνη, που προσφέρουν άφθονο γέλιο, σχολιάζοντας – τι άλλο – τα δεινά της πανδημίας και φυσικά την καραντίνα. Η ίδια βρέθηκε στην παρέα του Κοινωνία Ώρα MEGA και μίλησε για την απολαυστική περσόνα που έχει δημιουργήσει. 

«Μου έχουν στείλει άπειρα μηνύματα που με ρωτούν αν είμαι όντως Ρωσίδα», είπε η ταλαντούχα ηθοποιός από την Ξάνθη.

«Ξεκίνησα από την πρώτη καραντίνα, γιατί έψαχνα ένα τρόπο να απασχοληθώ με κάτι, και ήθελα με κάποιο τρόπο να ασχοληθώ με την τέχνη μου. Οπότε ξεκίνησε όλο αυτό και πήρε το δρόμο που πήρε», ανέφερε η ίδια, σχολιάζοντας τη μεγάλη απήχηση που έχουν τα χιουμοριστικά βίντεο που φτιάχνει στο διαδίκτυο.

«Η Ρωσίδα ως χαρακτήρας ήρθε τυχαία. Γενικώς κάνω κάποιες μιμήσεις. Ο παππούς μου είχε μια δεύτερη γυναίκα που ήταν από τη Βουλγαρία, που είχε συγκεκριμένη προφορά. Οπότε υπήρχε στην οικογένεια αυτό το πράγμα, και κάπως έτσι φτιάχτηκε ο ρόλος. Προσπάθησα να βάλω ένα όνομα στην περσόνα που έφτιαξα, έναν χαρακτήρα, συνήθειες, και μετά να της δίνω πατήματα από την καθημερινότητα», ανέφερε η κ. Μαζάνη.

«Προσπαθώ να παίρνω ερεθίσματα και να βλέπω πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την κατάσταση, και να συνδέω ιστορίες για να γελάει ο κόσμος, που αυτό είναι και το πιο σημαντικό στις μέρες μας», συνέχισε η ίδια.

«Έχω να τραγουδήσω από τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτέμβρη, τραγουδούσα σεζόν σε ξενοδοχεία. Είναι πλήγμα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω αρνητικά. Ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο και οφείλουμε ως καλλιτέχνες να το χρησιμοποιήσουμε αυτό. Με τόσα που συμβαίνουν στον κόσμο, δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου και να μην επηρεαστείς από αυτό το πράγμα. Την Κυριακή βγαίνει και το video-clip μου που έχω κάνει ένα δικό μου πρώτο κομμάτι», είπε ακόμα η Νίνα Μαζάνη.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα