Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ατελείωτες ουρές και συνωστισμός έξω από τις τράπεζες στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Ατελείωτες ουρές και συνωστισμός έξω από τις τράπεζες στην Ξάνθη

Ατελείωτες ουρές και συνωστισμό είναι η εικόνα που συναντά κανείς έξω από τις τράπεζες στην Ξάνθη, σε καθημερινή – σχεδόν – βάση. 

Οι πολίτες που προσέρχονται μαζικά στα τραπεζικά υποκασταστήματα της πόλης σχηματίζουν ουρές, οι οποίες μάλιστα διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών που ισχύουν εισέρχονται λίγοι λίγοι μέσα στις τράπεζες. 

Αντίστοιχες εικόνες καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες και στα ΑΤΜ, τις ώρες αιχμής, καθώς λόγω της καταβολής των συντάξεων, των επιδομάτων αλλά και της μισθοδοσίας, δεν είναι λίγοι αυτοί που προσέρχονται επίσης μαζικά στα ΑΤΜ για αναλήψεις. 

Οι εικόνες του έντονου συνωστισμού (χωρίς φυσικά την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων) προκαλούν προβληματισμό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την ανοδική πορεία που καταγράφει τις τελευταίες ημέρες ο κορονοϊός και στην Ξάνθη. 

Εκτός από προβληματισμό ωστόσο οι εικόνες αυτές εγείρουν και μια σειρά από ερωτηματικά σχετικά με τα μέτρα που εφαρμόζονται, καθώς όπως επισημαίνουν επαγγελματίες της περιοχής που πλήττονται (όπως αυτοί του κλάδου της εστίασης) οι ίδιοι αναγκάζονται να κατεβάσουν ρολά για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ έξω από τις τράπεζες η κατάσταση παρουσιάζεται αισθητά χειρότερη.  

Ατελείωτες ουρές και συνωστισμός έξω από τις τράπεζες στην Ξάνθη

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα