Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάμε στοίχημα: Ιταλία με 2.05 και γκολ στο 2.60

Κοινοποίηση

Πάμε στοίχημα: Ιταλία με 2.05 και γκολ στο 2.60

Φινάλε στους ομίλους του Nations League με την 6η αγωνιστική να περιλαμβάνει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Από το κείμενο της Τετάρτης (18/11), ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Αγγλία-Ισλανδία και Βοσνία-Ιταλία.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο pamestoixima Online.

ΑΓΓΛΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Η Αγγλία ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση από το Βέλγιο. Εμφάνιση κάτω του μετρίου, δέχθηκε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια είχε βουνό να σκαρφαλώσει. Απέτυχε να αντιδράσει, αποτέλεσμα που την αφήνει οριστικά στην 3η θέση και εκτός τελικής φάσης από το Nations League. Δύο νίκες σε συνολικά πέντε αγωνιστικές στον όμιλο, με απολογισμό: μία ισοπαλία και δύο ήττες. Σε γενικές γραμμές βγάζει θέματα στο τελείωμα των φάσεων, σε αυτό το διάστημα σκόραρε μόλις τέσσερις φορές. Μία ισοπαλία στις 10 (επτά νίκες, δύο ήττες) τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χέντερσον (χαφ/Λίβερπουλ) και Στέρλινγκ (επιθετικός/Μάντσεστερ Σίτι). Παραμένει τιμωρημένος ο Τζέιμς (μπακ/Τσέλσι). Εξέτισε και είναι διαθέσιμος ο Μαγκουάιρ (στόπερ/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ηττήθηκε στις καθυστερήσεις 2-1 στην έδρα της Δανίας, σε αναμέτρηση που το πάλεψε στα ίσια και λύγισε στις λεπτομέρειες. Πίσω στο σκορ με πέναλτι από το 12ο λεπτό, ισοφάρισε στο 85′ και δέχθηκε το καθοριστικό γκολ εκ νέου από τα 11 βήματα στις καθυστερήσεις. Πέμπτη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση και υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία. Τελευταίο παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία για τον Έρικ Χάμρεν, με τον 63χρονο Σουηδό να αποχωρεί μετά από δύο χρόνια παρουσίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Μάγκνουσον (αμυντικός/ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκίλφι Σίγκουρντσον (χαφ/Έβερτον), Γκούντμουντσον (μέσος/Μπέρνλι) και Φινμπόγκασον (επιθετικός/Άουγκσμπουργκ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση αμφότερες θα παίξουν χωρίς άγχος. Η Αγγλία θα προσπαθήσει να μετριάσει το αρνητικό κλίμα, οι ποδοσφαιριστές της Ισλανδίας θα επιδιώξουν καλή εμφάνιση στο αντίο του τεχνικού Έρικ Χάμρεν. Παιχνίδι που προσφέρεται για αρκετά τέρματα, επιλογή το Over 3.5 Goal με απόδοση 2.60 στο Pamestoixima.gr.

BΟΣΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (21:45)

H Βοσνία ηττήθηκε εύκολα 3-1 στην έδρα της Ολλανδίας, δεχόμενη όλα τα γκολ μέχρι το 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Απογοητευτική συνολικά εικόνα στον όμιλο του Nations League, σε πέντε αγωνιστικές δεν έχει νίκη με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την αδυναμία τα μετόπισθεν και έχοντας δεχθεί εννέα τέρματα σε αυτό το διάστημα. Μετράει μόλις μία νίκη στις 10 (τρεις ισοπαλίες, έξι ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπολογίζεται ο κομβικός Τζέκο (επιθετικός/Ρόμα), που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω Covid.

Η Ιταλία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στην Πολωνία και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου. Πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, με τρίποντο στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στους Βαλκάνιους θα βρίσκεται στην τελική φάση του Nations League. Παραμένει αήττητη για 21 διαδοχικές αναμετρήσεις, με απολογισμό 17 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Τελευταία φορά που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι στις 10/09/18 και το 1-0 στην έδρα της Πορτογαλίας. Θα απουσιάσει ξανά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον Ιταλό τεχνικό να βρίσκεται θετικός στον Covid. Χρέη σε ακόμα ένα παιχνίδι αναλαμβάνει ο βοηθός Αλμπερίγκο Εβάνι. Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και την Ιταλία να έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο. Ασταθής και απογοητευτική η Βοσνία, δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στη φορμαρισμένη «σκουάντρα ατζούρα». Σε χαμηλή απόδοση η νίκη των φιλοξενούμενων, ανεβάζουμε το ρίσκο με το διπλό στο ασιατικό -1.5 γκολ στο 2.05 του Pamestoixima.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα