Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάμε στοίχημα: Ποντάρισμα σε combo και τα γκολ της Καμπούρ

Κοινοποίηση

Πάμε στοίχημα: Ποντάρισμα σε combo και τα γκολ της Καμπούρ

Μετρημένο από επιλογές το πρόγραμμα της Πέμπτης (19/11), που περιλαμβάνει στοιχηματική δραστηριότητα από την Ολλανδία. Για τη 13η αγωνιστική στην Eerste Divisie, διεξάγονται δύο αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής, με την πρωτοπόρο Ντε Γκράαφστσαπ να υποδέχεται την τρίτη της βαθμολογίας Καμπούρ. Νωρίτερα, η Τέλσταρ φιλοξενεί την Ντόρντρεχτ.

Διαβάστε εδώ την αξιολόγηση του pamestoixima casino.

ΤΕΛΣΤΑΡ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ (19:45)

H Τέλσταρ ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Μπρέντα, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 68ο λεπτό. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα της ολλανδικής Eerste Divisie, προέρχεται από μόλις ένα τρίποντο στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Απολογισμός: τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά από 12 αγωνιστικές καταλαμβάνει την 11η θέση με 16 βαθμούς. Απέχει στο -3 από την οκτάδα και τη ζώνη των πλέι οφ, χρειάζεται να βρει περισσότερη σταθερότητα στο παιχνίδι της. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στα 10 φετινά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

H Ντόρντρεχτ πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν, μετά από 12 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς. Φυσιολογική εξέλιξη να βρίσκεται στην τελευταία θέση, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 35 γκολ παθητικό. Στην πιο πρόσφατη υποχρέωση (14/11), ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από την πρωτοπόρο Ντε Γκράαφστσαπ. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, με τη συνολική εικόνα να κρίνεται απογοητευτική. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες ο φετινός απολογισμός στην Eerste Divisie. Απομακρύνθηκε ο τεχνικό Φαν Ντερ Χαμ, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε αναζήτηση για να καλύψει το κενό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με φαβορί, η Τέλσταρ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Δύσκολα θα προβάλει αντίσταση η αποκαρδιωτική Ντόρντρεχτ, σε αναμέτρηση που λογικά θα κριθεί σε υψηλό σκορ. Επιλογή το combo bet 1+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.60 στο Stoiximan.

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ – ΚΑΜΠΟΥΡ (22:00)

H Ντε Γκράαφστσαπ επικράτησε 2-0 στην έδρα της Ντόρντρεχτ, σε παιχνίδι που σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αποτέλεσμα που την βρίσκεται στην κορυφή της Eerste Divisie, σε 12 αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει 28 βαθμούς και απέχει στο +1 από τη δεύτερη θέση. Σταθερή εικόνα σε γενικές γραμμές με εννέα τρίποντα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει μία ισοπαλία και δύο ήττες. Απέτυχε να σκοράρει μόλις σε μία αναμέτρηση στην κατηγορία, ενώ στις 10 βρήκε δίχτυα τουλάχιστον από δύο φορές.

Η Καμπούρ προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας με το εντός έδρας 7-2 την Όμνιγουορλντ, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Καταιγιστική και έκανε πλάκα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, πέτυχε τέσσερα τέρματα μέχρι το 31ο λεπτό. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς, απέχει στο -3 από την κορυφή και έχει παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο από τον σημερινό της αντίπαλο. Μακράν η κορυφαία επίθεση στην κατηγορία, με 42 γκολ σε 12 αγωνιστικές.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδιαφέρον ζευγάρι με έπαθλο την κορυφή στην Eerste Divisie και αναμένεται μάχη. Η Καμπούρ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και μπορεί να εκμεταλλευθεί καταστάσεις απέναντι στην Ντε Γκράαφστσαπ. Ποντάρισμα στο Over 1.5 Goal των φιλοξενούμενων με απόδοση 1.65 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα