Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πιέζεται το Νοσοκομείο Ξάνθης – Έκκληση Σταμπουλή για τήρηση των μέτρων

Κοινοποίηση

Πιέζεται το Νοσοκομείο Ξάνθης - Έκκληση Σταμπουλή για τήρηση των μέτρων

Έκκληση προς τους πολίτες της Ξάνθης να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, απευθύνει η γιατρός Δέσποινα Σταμπουλή περιγράφοντας μάλιστα με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Σε ανάρτησή της αναφέρει: 

“Απευθύνω έκκληση προς όλους τους πολίτες του νομού Ξάνθης να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας και κατά της διασποράς του COVID-19 ! 

Συρροή εμπύρετων και σχεδόν κατάληψη των κλινών της ΜΕΘ του Γ.Ν. Ξάνθης μέσα σε 3 ημέρες, είναι η πίεση που δέχεται αυτή τη στιγμή το Δημόσιο Νοσοκομείο, με πρωταγωνιστες το ιατρικό και νοσηλευτικό του προσωπικό, το οποίο εργάζεται αγόγγυστα και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης προς τον άνθρωπο που απειλείται η ζωή του από την πανδημία του νέου κορονοϊού!

Η συνδρομή των ιδιωτών ιατρών της Ξάνθης και των γενικών ιατρών του Κέντρου Υγείας  Χρυσουπόλεως, με εφημερίες στα ΤΕΠ του ΓΝΞ, είναι μια πραγματικότητα την οποία χαιρετίζουμε ως μια πράξη ευθύνης που πηγάζει από το ίδιο το επάγγελμα του ιατρού σε όποιο χώρο κι αν ανήκει! 

Απαίτηση όλων μας είναι: ·αυξημένη ατομική ευθύνη, χρήση μάσκας και τήρηση των μέτρων

ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!

για να μπορούμε να φροντίζουμε αυτούς που θα το χρειαστούν”. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα