Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Rapid test: 30 νέα θετικά κρούσματα στην Ξάνθη σήμερα

Κοινοποίηση

Rapid test: 30 νέα θετικά κρούσματα στην Ξάνθη σήμερα

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν και σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στην Ξάνθη. 

Οι έλεγχοι πραγματοποιηθήκαν απέναντι από το Γήπεδο του ΑΟΞ, πλησίον της Γέφυρας του Κοσύνθου, όπως και τις προηγούμενες φορές. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του XanthiNea.gr, συνολικά, έγιναν 258 έλεγχοι και βρέθηκαν 30 θετικά (11,6%). Πρόκειται για 15 άνδρες και 15 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 44 έτη.

33 κρούσματα στη Δράμα

Οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν drive through δειγματοληπτικό έλεγχο και στην Εθν. Οδό Δράμας-Καβάλας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 167 έλεγχοι και βρέθηκαν 33 κρούσματα (19,7%).

Rapid test: 30 νέα θετικά κρούσματα στην Ξάνθη σήμερα

Με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού

Στο πλευρό του ΕΟΔΥ για μια ακόμη φορά το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Ξάνθης για την πραγματοποίηση Drive Through Testing Covid-19

Δυναμικό «παρών» και σημαντική υποστήριξη, για μια ακόμη φορά, από τους εθελοντές και τα στελέχη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Ξάνθης, προς τα συνεργεία του ΕΟΔΥ και του Δήμου Ξάνθης, για την πραγματοποίηση δωρεάν μαζικών ελέγχων (rapid test κορωνοϊού).

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για Drive Through Testing COVID-19 ελέγχους, που πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, στην πόλη της Ξάνθης, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από το αυτοκίνητό τους να δώσουν δείγμα, μέσα από μια πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι εθελοντές και τα στελέχη του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Ξάνθης, θα παρέχουν καθημερινά, πλήρη βοήθεια και συνδρομή στους ελέγχους, αναδεικνύοντας τη συνεχή προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο δύσκολο αγώνα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, στην τοπική κοινωνία και στην Ελλάδα ευρύτερα, από την πρώτη κιόλας μέρα της κρίσης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα