Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σοκ στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε γυναίκα θετική στον κορονοϊό

Κοινοποίηση

Σοκ στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε γυναίκα θετική στον κορονοϊό


Πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου

Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ μια 52χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας με κορονοϊό.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει το «proininews.gr», νοσηλευόταν στην κλινική COVID και πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου.

Η γυναίκα φαίνεται ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και προχθές, πηγαίνοντας στην περιοχή του Παληού στην Καβάλα, όπου έπεσε στη θάλασσα για να πνιγεί. Μια περίοικος την είδε και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που την ανέσυραν ζωντανή. Τότε εκείνη τους είπε ότι ο λόγος που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της ήταν ότι είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, δήλωσε στο newsit.gr: “Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια για το περιστατικό το οποίο συνέβη τα ξημερώματα στο νοσοκομείο μας. Έχουν επιληφθεί όλοι οι αρμόδιοι ώστε να διευκρινίσουμε το πως και τι ακριβώς συνέβη στο περιστατικό.

Η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο μας την Δευτέρα στις 16.00 το απόγευμα. Εξετάστηκε από τους  ιατρούς μας και βρέθηκε πως ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Ήρθε με συμπτώματα εδώ και γνώριζε την κατάσταση της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε στην κλινική covid που έχουμε και τα ξημερώματα συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός. Κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο την είδε και ψυχίατρος όπου έδωσε την αγωγή που χρειαζόταν να κάνει. Η γυναίκα είχε οικογένεια ήταν παντρεμένη και είχε παιδιά”. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα