Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Με το combo της Σαουθάμπτον και ρίσκο στο 3.55

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Με το combo της Σαουθάμπτον και ρίσκο στο 3.55

Η Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχει την τιμητική στο πρόγραμμα της Παρασκευής (06/11). Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής διεξάγονται τα ζευγάρια Μπράιτον – Μπέρνλι και Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για το στοίχημα:

ΜΠΡAΪΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ (19:30)
Η Μπράιτον ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 2-1 στο Λονδίνο από την Τότεναμ. Ισοφάρισε στο 56ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και το καθοριστικό γκολ στο 73ο λεπτό. Συνεχίζει να απογοητεύει βαθμολογικά, σε συνολικά επτά αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει νικήσει μόλις μία φορά. Απολογισμός: δύο ισοπαλίες-τέσσερις ήττες και με μόλις πέντε βαθμούς βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ οι 6/7 ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Νιλ Μοπαί (βασικός επιθετικός, 6 συμ./4 γκολ). Τιμωρημένος ο Ντανκ (αμυντικός). Θα τσεκαριστεί ο Αλιρεζά Τζαχανμπάκς (επιθετικός).
Η Μπέρνλι συνέχισε τις τραγικές εμφανίσεις, ηττήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και σκορ 3-0 από την Τσέλσι εντός έδρας. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 26ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απογοητευτική και δέχθηκε ακόμα δύο τέρματα. Μετά από έξι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, έχει μαζέψει μόλις ένα πόντο με συνολικό απολογισμό: μία ισοπαλία και πέντε ήττες! Σταθερά από την αρχή της σεζόν στην τελευταία θέση και δείχνει, πως η κατάσταση δύσκολα μπορεί να ανατραπεί. Σκοράρει με το σταγονόμετρο, έχει πετύχει μόλις τρία τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ, που αποτελεί και αρνητική επίδοση. Το No Goal εμφανίστηκε στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στην κατηγορία. Σταθερά εκτός πλάνων οι τραυματίες Πίτερς (αμυντικός) και Κορκ (μέσος). Με αρκετές πιθανότητες επιστροφής οι Μι (αμυντικός) και Γκούντμουντσον (χαφ).
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σε κάκιστη κατάσταση και δεν λένε με τίποτα να σηκώσουν κεφάλι αγωνιστικά. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για ποντάρισμα υπέρ της, σε ζευγάρι που θα κριθεί στο όριο. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία με απόδοση 3.55 στο Stoiximan.
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00)
Η Σαουθάμπτον νίκησε με το χορταστικό 4-3 στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία. Καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε τρεις φορές, πέτυχε ακόμα ένα στο 58ο λεπτό. Στη συνέχεια χαλάρωσε και δέχθηκε τη μείωση, με τα δύο γκολ να έρχονται στο φινάλε της αναμέτρηση. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «άγιοι» προέρχονται από αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων στην Πρέμιερ Λιγκ, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Βρίσκεται στην 5η θέση με 13 βαθμούς, με την πορεία να κρίνεται ικανοποιητική και έχοντας ξεπεράσει το νωθρό ξεκίνημα με τις δύο διαδοχικές ήττες. Σκόραρε στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές, μοναδική φορά που απέτυχε στην πρεμιέρα (12/09) και το 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Πλήγμα η απουσία του βασικού επιθετικού Ινγκς, που θα απουσιάσει για περίπου έξι εβδομάδες.
Η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, με το εντός έδρας 2-1 απέναντι στην Έβερτον. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κάλουμ Γουίλσον με δύο τέρματα (πέν. 56′, 84′), δέχθηκε τη μείωση στις καθυστερήσεις. Σε επτά παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς, με την πορεία να κρίνεται νορμάλ. Προέρχεται από πέντε διαδοχικά Goal/Goal, ενώ τα τρία συνδυάστηκαν με Over 2.5 Goal. Συνεχίζουν εκτός αποστολής οι τραυματίες Ντουμπράβκα (τερματοφύλακας), Ρίτσι και Σέλβεϊ (χαφ).
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε θετικότατο μομέντουμ η Σαουθάμπτον, σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Η απουσία του βασικού Ινγκς (επιθετικός), αποτρέπει την αρχική σκέψη για ποντάρισμα στον ξερό άσο. Για να μειώσουμε το ρίσκο, ποντάρισμα στο combo 1X+Over 1.5 Goal σε απόδοση 1.66 στο Stoiximan. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα