Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Σκοράρουν για το 1.91 στην Αγγλία, λίγα γκολ στην Ισπανία

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Σκοράρουν για το 1.91 στην Αγγλία, λίγα γκολ στην Ισπανία

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι επιλογές στο πρόγραμμα της Δευτέρας (16/11) από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Στοιχηματική δραστηριότητα υπάρχει στη League One Αγγλίας, με την αναμέτρηση Πλίμουθ-Πόρτσμουθ. Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, διεξάγεται το ζευγάρι Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαγιεκάνο.

Μάθε τα πάντα για το bet365 casino εδώ!

ΠΛΙΜΟΥΘ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ (21:45)

Η Πλίμουθ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στη Νιούπορτ, σε παιχνίδι για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Είχε προηγηθεί ο αγώνας Κυπέλλου, νίκησε 1-0 στο Λονδίνο την Τσάρλτον και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Συμπλήρωσε αήττητο σερί πέντε υποχρεώσεων σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα της League One πήρε το τρίποντο με το εντός έδρας 4-2 επί της Σουίντον, αποτέλεσμα που την βρίσκει σε άμεση επαφή με την εξάδα. Καταλαμβάνει την 8η θέση με 18 βαθμούς και απέχει στο -3 από τη ζώνη των πλέι οφ. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για πέντε διαδοχικές αναμετρήσεις στην κατηγορία.

Η Πόρτσμουθ ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την U21 της Γουέστ Χαμ για το αγγλικό Λιγκ Τρόφι. Στο Κύπελλο επικράτησε με σκορ 3-2 στην παράταση της Ίπσουιτς εκτός έδρας, πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί το πειστικό τρίποντο 3-1 στην έδρα της Λίνκολν, επιστρέφοντας άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Σε 11 φετινές αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς, απέχει στο -1 από την 6η θέση και τη Σάντερλαντ με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Χωρίς ισοπαλία για εννέα σερί αναμετρήσεις στην κατηγορία, με απολογισμό: έξι νίκες και τρεις ήττες. Πιο πρόσφατη στις 20/09 με το 0-0 στην έδρα της Ρότσντεϊλ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την είσοδο στην εξάδα. Σε καλό φεγγάρι Πλίμουθ, μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και μπορεί να απειλήσει. Η Πόρτσμουθ διαθέτει ποιότητα στην επίθεση και όλα οδηγούν σε ανοιχτό ζευγάρι με ρυθμό και φάσεις. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.91 στο Stoiximan.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ (22:00)

Η Σπόρτινγκ Χιχόν ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Μιράντες, δόθηκε τέλος στο σερί των τριών νικών στο πρωτάθλημα. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 13ο λεπτό, στη συνέχεα απέτυχε να αντιδράσει και έφυγε με άδεια χέρια. Μετά από 11 αγωνιστικές στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, έχει μαζέψει 22 βαθμούς και απέχει στο -5 από την κορυφή, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Σε αυτό το διάστημα έχει φέρει μόλις μία ισοπαλία, με συνολικό απολογισμό: επτά νίκες και τρεις ήττες. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι εννέα φετινές αναμετρήσεις στην κατηγορία.

Η Αλμερία προέρχεται από δυο σερί ήττες με σκορ 1-0 απέναντι σε Λούγκο (εκτός) και Αλμερία (εντός). Εμφανέστατο το πρόβλημα στο σκοράρισμα, χρειάζεται τι κάτι παραπάνω για να βγει από τη δύσκολη θέση. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Καταλαμβάνει τη 12η θέση με 16 βαθμούς, βρίσκεται στο -3 από την εξάδα με ένα ματς λιγότερο. Το No Goal εμφανίστηκε στις οκτώ από τις εννέα πρόσφατες αναμετρήσεις, ενώ οι έξι συνδυάστηκαν με Under 2.5 Goal.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο στη μέση το σετ αποδόσεων, με το 2.94-3.03-3.02 να αποτυπώνει τη δυσκολία της αναμέτρησης. Αμφότερες παρουσιάζονται προσεκτικές στην άμυνα, ενώ η Βαγιεκάνο σκοράρει με το σταγονόμετρο το τελευταίο διάστημα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, επιλογή το συνδυαστικό No Goal+Under 3.5 Goal σε απόδοση 1.70 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα