Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Πάλεψε 13 μέρες στη μονάδα Covid-19 και βγήκε νικητής

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Πάλεψε 13 μέρες στη μονάδα Covid-19 και βγήκε νικητής

Τη μάχη με τον κορονοϊό κατάφερε να κερδίσει ένας ασθενής από την Ξάνθη που περιγράφει τις 13 ημέρες που πέρασε μέσα στη μονάδα Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου.  

“Μετά από 13ήμερη νοσηλεία, στη Μονάδα COVID 19 , δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω, μέσα απ’ την καρδιά μου, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό και το βοηθητικό προσωπικό του νοσοκομείου Ξάνθης.

Η βοήθεια που μου προσέφεραν, με συγκλόνισε και με συγκίνησε ταυτόχρονα” σημειώνει ο κύριος Παύλος Ευφραιμίδης, για να προσθέσει πως “το ενδιαφέρον τους και η αγάπη σε εμένα προσωπικά, αλλά και σε όλους τους ασθενείς, ήταν αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ. 

Ενδιαφέρον όχι επαγγελματικό, αλλά ανθρώπινο. 

Χαμόγελο αληθινό,  που διακρίνεται ελάχιστα κάτω από την αχνισμένη μάσκα, νιώθεις όμως, ότι υπάρχει. 

Αντιμετωπίζουν τη μάστιγα αυτή, μέσα από τις στολές, τις μάσκες και τα γάντια, με τεράστια δυσκολία στην αναπνοή, αλλά και στην κίνηση, με γνώμονα, μόνο τη θεραπεία και την ψυχική υγεία του ασθενούς. 

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό, εύχομαι η Παναγία, να στέκεται πάντα δίπλα σε εσάς και τις οικογένειές σας και να σας χαρίζει δύναμη, υγεία και κουράγιο. Σας ευχαριστώ”. 

Ξάνθη: Πάλεψε 13 μέρες στη μονάδα Covid-19 και βγήκε νικητής

Ανησυχία για τα rapid test

Την ίδια στιγμή ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τα μαζικά δωρεάν rapid test που πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ στην Ξάνθη. 
Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη, στον εξωτερικό χώρο απέναντι από το Γήπεδο του ΑΟΞ, πλησίον της Γέφυρας του Κοσύνθου έγιναν 201 έλεγχοι και βρέθηκαν 89 θετικά (44,2%). Πρόκειται για 50 άνδρες και 39 γυναίκες, με διάμεση ηλικία τα 43 έτη.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα