Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνω από 10.000 τεστ για κορονοϊό στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Πάνω από 10.000 τεστ για κορονοϊό στην Ξάνθη


Α. Παπαδοπούλου: «Έχουμε κάνει πάνω από 10.000 δειγματοληπτικούς ελέγχους στη Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης»

«Στο πρώτο κύμα της πανδημίας είχαμε κάνει περισσότερους από 5.000 ελέγχους και συνολικά μέχρι αυτήν την ώρα, που μιλάμε έχουμε κάνει πάνω από 10.000 δειγματοληπτικούς ελέγχους στη Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης», σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, η Συντονίστρια- Επόπτρια των ΚΟΜΥ στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης κ. Ανδρομάχη Παπαδοπούλου.

Η κ. Παπαδοπούλου τόνισε, ότι «την Παρασκευή τα συνεργεία του ΕΟΔΥ έκαναν δειγματοληπτικούς ελέγχους στην Δομή Ηλικιωμένων στο Γηροκομείο της Ξανθής και δεν είχαμε κανένα θετικό κρούσμα. Την Δευτέρα θα κάνουμε τεστ στην Ξάνθη αλλά και σε χωριό της ορεινής περιοχής…

Το δικό μου μήνυμα είναι να προσέχουμε, να τηρούμε τα μετρά και να είμαστε έτοιμοι να εμβολιαστούμε, γιατί σε λίγο θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός. Οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται και να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε αυτό το βήμα, το όποιο πιστεύουμε, ότι σύντομα θα μας βγάλει από αυτή την δύσκολη κατάσταση… Εύχομαι από την πλευρά του ΕΟΔΥ και των εργαζομένων: Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές με Υγεία και ΠΡΟΣΟΧΗ για να μπορέσουμε να είμαστε όλοι υγιής και να προστατεύουμε τους ανθρώπους, που ανήκουν σε απαθείς ομάδες», σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου.

Πηγή: ΕΡΤ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα