Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Οριακό ντέρμπι στο «ΟΑΚΑ» και Μίλαν με 1.75

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Οριακό ντέρμπι στο «ΟΑΚΑ» και Μίλαν με 1.75

Ελκυστικό το πρόγραμμα της Κυριακής (06/12), όπου ξεχωρίζει το αθηναϊκό ντέρμπι στο «ΟΑΚΑ». Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, σε παιχνίδι που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αργότερα στη Σέριε Α Ιταλίας, η Μίλαν δοκιμάζεται στη Γένοβα με αντίπαλο τη Σαμπντόρια και θα επιδιώξει να συνεχίσει με νίκη.

Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με το εντός έδρας 4-2 από την Μπράγκα, αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Κατώτερη των περιστάσεων σε ακόμα μία αναμέτρηση στον όμιλο, δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το 9o λεπτό και στη συνέχεια είχε βουνό να σκαρφαλώσει. Στο πρωτάθλημα νίκησε με σκορ 2-1 στην Αρκαδία τον Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποιώντας θετική εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, παραμένει αήττητη για πέντε αγωνιστικές με μόλις μία βαθμολογική απώλεια και την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής οι Λόπες, Μπακάκης (μπακ) και Τσιγκρίνσκι (στόπερ).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό και διέκοψε το σερί των δύο ηττών. Σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και απλά δέχθηκε τη μείωση με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Πολύτιμη βαθμολογική ανάσα για το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι, μετά από 10 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 12 πόντους και απέχει σε απόσταση βολής από την εξάδα. Χωρίς ισοπαλία στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι οκτώ φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Παραμένει εκτός πλάνων ο τραυματίας Σαβιέρ (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ντέρμπι αποδείξεων και κινήτρου στο «ΟΑΚΑ», με τις ισορροπίες να κρίνονται λεπτές. Η ΑΕΚ έχει οριακό προβάδισμα, αλλά μέχρι εκεί, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στις αμυντικές αδυναμίες των τυπικά γηπεδούχων. Αναμένεται να κριθεί οριακά, επιλογή η ισοπαλία από την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό» με απόδοση 1.60 στο Stoiximan.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΜΙΛΑΝ (21:45)

Η Σαμπντόρια προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Τορίνο. Πίσω στο σκορ από το 25ο λεπτό, στο διάστημα 54′-63′ ανέτρεψε την κατάσταση και ισοφαρίστηκε στο 77′. Συμπλήρωσε τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς νίκη στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ασταθής αμυντικά το τελευταίο διάστημα, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για πέντε διαδοχικές αγωνιστικές, τελευταία φορά που το κατάφερε στις 17/10 με τη νίκη 3-0 κόντρα στη Λάτσιο. Πρακτικά χωρίς προβλήματα απουσιών η αποστολή για τον τεχνικό Κλαούντιο Ρανιέρι.

Την Πέμπτη (03/12) η Μίλαν νίκησε εντός έδρας με σκορ 4-2 τη Σέλτικ, αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο 14ο λεπτό. Ισοφάρισε άμεσα και στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε την κατάσταση, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Στη Σέριε Α Ιταλίας προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο (2-0) κόντρα στη Φιορεντόνα, πέτυχε δύο τέρματα μέχρι το 27ο λεπτό και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες το αποτέλεσμα. Παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή με 23 βαθμούς και στο +2 από τους διώκτες της. Σκόραρε και στα εννέα παιχνίδια εντός συνόρων, μάλιστα σε όλα βρήκε δίχτυα τουλάχιστον από δύο φορές σε κάθε αναμέτρηση. Δεν υπολογίζονται οι Κιάερ (στόπερ), Λεάο (μεσοεπιθετικός) και Ιμπραΐμοβιτς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η εικόνα της Σαμπντόρια στα μετόπισθεν δεν πείθει σε καμία περίπτωση. Η Μίλαν συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση της Γένοβας. Ποντάρισμα στο διπλό με απόδοση 1.75 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα