Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Γιουβέντους στο 1.95 και Άρσεναλ με 1.87

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Γιουβέντους στο 1.95 και Άρσεναλ με 1.87

Δύο φαβορί με combo περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (13/12). Στη Σέριε Α Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Τζένοα. Αργότερα και στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπέρνλι.

Ανακαλύψτε εδώ όλα τα δημοφιλή φρουτάκια σε διαδικτυακά καζίνο!

ΤΖΕΝΟΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (19:00)

Η Τζένοα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Φιορεντίνα, σε αναμέτρηση που ισοφαρίστηκε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Προηγήθηκε με τον εξτρέμ Πιάτσα στο 89′, έδειχνε πως θα πάρει το τρίποντο, αλλά η κατάσταση δεν είχε την εξέλιξη που επιθυμούσε. Συμπλήρωσε εννέα σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, έχει να νικήσει από το ματς της πρεμιέρας (20/09) και το εντός έδρας 4-1 κόντρα στην Κροτόνε. Σταθερά μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, με συγκομιδή έξι βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, με εννέα τέρματα. Εκτός αποστολής οι Τζαπακόστα, Κρίσιτο, Σαπάτα (αμυντικοί), Μπάντελι (χαφ) και Παριτζίνι (μεσοεπιθετικός).

Απολαυστική η Γιουβέντους στην Ισπανία, διέλυσε 3-0 την Μπαρτσελόνα και τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ με ισάριθμα πέναλτι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τη Δευτέρα θα μάθει αντίπαλο για τη φάση των «16». Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας νίκη (2-1) με ανατροπή απέναντι στην Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης. Τα χρειάστηκε το σύνολο του Αντρέα Πίρλο, έπαιξε με τη «φωτιά» και στάθηκε τυχερό σε 1-2 περιπτώσεις. Αήττητη για εννέα σερί υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κιελίνι και Ντεμιράλ (στόπερ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της Τζένοα, με τους Γενοβέζους να μην βλέπονται αγωνιστικά. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην νίκης των φιλοξενούμενων θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη. Επιλογή το 2+Over 2.5 Goal σε απόδοση 1.95 στο Stoiximan.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΕΡΝΛΙ (21:15)

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε θετικά τις υποχρεώσεις στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 4-2 κόντρα στη Ντάνταλκ. Τερμάτισε στην πρώτη θέση, με έξι νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και τη Δευτέρα (14/12) θα μάθει στην κλήρωση τον αντίπαλο για τους «32». Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας προέρχεται από ήττα 2-0 στην έδρα της Τότεναμ στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου και συνέχισε τις απογοητευτικές εμφανίσεις. Μετράει μόλις τέσσερις νίκες μετά από 11 φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και βρίσκεται στη 15η θέση. Μονόδρομος το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι, διατηρεί εξαιρετική παράδοση με την Μπέρνλι με εννέα διαδοχικές εντός έδρας νίκες. Εκτός πλάνων ο τραυματίας Πάρτεϊ (μέσος), αμφίβολος ο Νταβίδ Λουίζ (στόπερ).

Η Μπέρνλι προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Έβερτον. Προηγήθηκε στο 3ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια απείλησε και απειλήθηκε. Μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 10 αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες απολογισμό. Παραμένει σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα για να αποφύγει το μοιραίο. Ομάδα με εμφανέστατο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, μέχρι στιγμής σκόραρε πέντε τέρματα και μαζί με την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση. Στο αγωνιστικό σκέλος, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Στίβενς και Γκούντμουντσον (μέσοι).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για την Άρσεναλ, με τον Αρτέτα να μην σκέφτεται το ενδεχόμενο άλλης αποτυχίας. Η Μπέρνλι ταξίδεψε στο Λονδίνο με κάκιστη παράδοση και εννέα ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις στην έδρα των «κανονιέρηδων». Ποντάρισμα στο combo 1+Over 1.5 Goal με απόδοση 1.87 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα