Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με το 2.27 της Ατλέτικο και τα γκολ της Λίβερπουλ

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Με το 2.27 της Ατλέτικο και τα γκολ της Λίβερπουλ

Δύο επιλογές από τα πρωταθλήματα σε Αγγλία και Ισπανία, περιέχει το σημερινό (30/12) πρόγραμμα στοιχήματος. Στη Λα Λίγκα, η Ατλέτικο Mαδρίτης υποδέχεται τη Χετάφε και έχει τον πρώτο λόγο. Αργότερα και στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Νιούκαστλ και θα επιδιώξει να κλείσει θετικά το 2020.

Διαβάστε τα σημερινά μελετημένα προγνωστικά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ (20:15)

Η Ατλέτικο Mαδρίτης επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Σοσιεδάδ. Προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, πέτυχε ακόμα ένα στο 74ο λεπτό και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα. Σημείωσε την ένατη νίκη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, παραμένει σταθερά στην κορυφή. Συγκατοικεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 32 βαθμούς, αλλά έχει παίξει και δύο ματς λιγότερα. Μακράν η κορυφαία άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα, με μόλις πέντε γκολ παθητικό. Εκτός αποστολής ο Τρίπιερ (μπακ), που τιμωρήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό και απουσιάσει για περίπου 2.5 μήνες. Ξένο σώμα του Ντιέγο Κόστα (επιθετικός), ππυ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τους «ροχιμπλάνκος».

Η Χετάφε έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με αντίπαλο τη Θέλτα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει μόλις μία νίκη στις εννέα πρόσφατες αναμετρήσεις στη Λα Λίγκα. Απολογισμός: τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, πραγματοποιεί μέτρια σεζόν και βρίσκεται οριακά (+2) πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σκοράρει με το σταγονόμετρο και διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις (12 γκολ) στην κατηγορία. Δεν υπολογίζονται οι Νταμιάν Σουάρες, Καμπάκο (αμυντικοί) και Ερνάντες (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με φαβορί και την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Η νωχελική και ασταθής Χετάφε δύσκολα θα απειλήσει, ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 1.5 Goal με απόδοση 2.27 στη Bwin

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (22:00)

Η Νιούκαστλ προέρχεται από ήττα με σκορ 2-0 στο «Έτιχαντ» με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εξ αρχής είχε δύσκολο έργο και βρέθηκε να χάνει στο 14ο λεπτό, δέχθηκε ακόμα ένα στο 55′ και τέθηκε οριστικά νοκ άουτ. Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει τρία και έχει απολογισμό: μία ισοπαλία και δύο ήττες. Απέχει στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού με ένα παιχνίδι λιγότερο, προς το παρών έχει αρκετή απόσταση. Αρκετά ευάλωτη αμυντικά, δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν και το κατάφερε μόλις σε δύο από τις 14 φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Στιβ Μπρους συνεχίζει να μην υπολογίζει στους: Λάσελς (αμυντικός), Σέλβεϊ, Φρέισερ (χαφ), Σεν-Μαξιμίν (εξτρέμ).

Η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που υπέστη την πιο σημαντική απώλεια βαθμών. Έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην αδύναμη Γουέστ Μπρομ, σε αναμέτρηση που ισοφαρίστηκε στο 82ο λεπτό. Αποτέλεσμα που προξένησε τεράστια έκπληξη, ίσως τη μεγαλύτερη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Απώλεσε σημαντική ευκαιρία να διεύρυνε το νικηφόρο σερί και να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Βρίσκεται στο +2 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 15 αγωνιστικές. Αήττητη για 11 διαδοχικές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στο αποψινό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Φαν Ντάικ, Γκόμες, Μάτιπ (στόπερ), Ζότα (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λίβερπουλ αναμένεται να εμφανιστεί πιο σοβαρή μετά την γκέλα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Η Νιούκαστλ παραμένει νωθρή αγωνιστικά, έχει θέματα τόσο στη δημιουργία ευκαιριών όσο και στην άμυνα. Επιλογή το Over 2.5 Goal της Λίβερπουλ με απόδοση 2.00 στο Stoiximan. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα