Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Στο το 2.52 στο Μάντσεστερ και τα γκολ στη Γερμανία

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Στο το 2.52 στο Μάντσεστερ και τα γκολ στη Γερμανία

Ενδιαφέροντα ζευγάρια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (02/12) από την 5η αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Λάτσιο. Ας δουμε μερικά από τα 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με ανατροπή και σκορ 3-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Σαουθάμπτον. Τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, αρχίζει να ρολάρει αγωνιστικά και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Την περασμένη εβδομάδα (24/11) διέλυσε 4-1 στο «Ολντ Τράφορντ» την Μπασακσεχίρ, σκαρφάλωσε μόνη στην κορυφή του ομίλου με εννέα βαθμούς. Απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με το σημερινό παιχνίδι κόντρα στους Γάλλους να έχει κομβικό χαρακτήρα. Την έκτη και τελευταία αγωνιστική, δοκιμάζεται στη Γερμανία κόντρα στη Λειψία. Over 2.5 Goal και οι τέσσερις φετινές υποχρεώσεις στη διοργάνωση. Σταθερά εκτός πλάνων οι τραυματίες Σο (μπακ) και Μπαϊγί (στόπερ). Τιμωρημένος ο Τουανζέμπε (αμυντικός). Αμφίβολος ο Πογκμπά (μέσος), με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

H Παρί Σεν Ζερμέν έφερε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Μπορντό, δεχόμενη την ισοφάριση με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια στο γαλλικό πρωτάθλημα, η διαφορά από τη 2η θέση έπεσε στους δύο βαθμούς. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο 1-0 κόντρα στη Λειψία, με το πέναλτι του Νεϊμάρ 11ο λεπτό. Μέτρια εμφάνιση, έπαιξε για το αποτέλεσμα και λίγο έλειψε να τιμωρηθεί. Παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, με το αποψινό ματς στο «Ολντ Τράφορντ» να έχει χαρακτήρα «τελικού». Ο τεχνικός Τόμας Τούχελ δεν υπολογίζει στους Μπερνάτ (μπακ), Σαράμπια, Ντράξλερ (χαφ) και Ικάρντι (φορ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μάχη με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε καλή κατάσταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει θετικό αποτέλεσμα και όλα οδηγούν σε ανοιχτό παιχνίδι. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό Goal/Goal+Over 3.5 με απόδοση 2.52 στο Stoiximan.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΑΤΣΙΟ (22:00)

Η Ντόρτμουντ προέρχεται από ήττα, με το εντός έδρας 2-1 από την Κολωνία στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Αποτέλεσμα άκρως απογοητευτικό, με τη διαφορά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου να ανοίγει στους τέσσερις βαθμούς. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε εντός έδρας 3-0 απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Με τρίποντο απόψε κόντρα στη Λάτσιο, «κλειδώνει» την πρωτιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μενιέ (μπακ) και Τσαν (στόπερ), αμφότεροι βασικοί.

Η Λάτσιο ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-1 από την Ουντινέζε για την 9η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των οκτώ (πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες) αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, πλέον στρέφει την προσοχή στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία υποχρέωση στις 24/11, με την εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση, παραμένοντας αήττητη και στα τέσσερα φετινά παιχνίδια. Όλα ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal. Αμφίβολη η συμμετοχή των Λουίζ Φελίπε (στόπερ) και Καϊσέδο (επιθετικός), που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το ντέρμπι του ομίλου που θα κρίνει την πρώτη θέση. Η Ντόρτμουντ με νίκη «κλειδώνει» την κορυφή, η Λάτσιο με θετικό αποτέλεσμα θα διατηρήσει ελπίδες. Ομάδες που βρίσκουν λύσεις μεσοεπιθετικά, επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal σε απόδοση 1.83 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα