Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία στην Ξάνθη – Οδηγίες από ΟΕΒΕΞ

Κοινοποίηση

Ανοίγουν κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία στην Ξάνθη - Οδηγίες από ΟΕΒΕΞ

Οδηγίες για το άνοιγμα των κομμωτηρίων και των βιβλιοπωλείων στην Ξάνθη εξέδωσε η ΟΕΒΕΞ, επισημαίνοντας το ωράριο των καταστημάτων και τον τρόπο που θα εξυπηρετούν τους πολίτες. 

“Τα κομμωτήρια ανοίγουν την Δευτέρα 14/12 με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου από τις 07:00-21:00.Η λειτουργία γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού.

Άνοιγμα βιβλιοπωλείων από Δευτέρα 14/12 επίσης με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου και με ανώτατο όριο 4 πελάτες εως 100τμ ή 1 πελάτης ανα 15τμ για καταστήματα άνω των 100 τμ.” επισημαίνει η ΟΕΒΕΞ. 

“Ξεκίνησαν” το click away και στην Ξάνθη 

Το υπόλοιπο λιανικό εμπόριο θα λειτουργεί με το καθεστώς του click away, με τους πολίτες να μπορούν να πραγματοποιούν παραγγελίες είτε διαδικτυακά είτε ηλεκτρονικά και στη συνέχεια να έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα ψώνια τους από το κατάστημα (απ’ έξω) μετά από ραντεβού. 

Ήδη κάποιοι επιχειρηματίες στην Ξάνθη έσπευσαν να γνωστοποιήσουν αυτή την εξέλιξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας τους καταναλωτές ότι θα παρέχουν αυτή τη δυνατότητα από βδομάδα και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν έστω και με αυτό τον τρόπο τις αγορές τους. 

Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν SMS με τον κωδικό 2 στο 13033 (ή να συμπληρώνουν την έντυπη βεβαίωση) καθώς και να έχουν είτε την ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής για την αγορά τους είτε SMS από την επιχείρηση για το ραντεβού τους. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα