Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρναούτογλου: Επικίνδυνες βροχοπτώσεις στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Αρναούτογλου: Επικίνδυνες βροχοπτώσεις στην Ξάνθη


Για ραγδαία επιδείνωση του καιρού στην Ξάνθη με εμφάνιση επικίνδυνων βροχοπτώσεων προειδοποιεί ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου. 

“Όπως τόνισα και στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3, δυνητικά επικίνδυνες δείχνουν οι βροχοπτώσεις τις επόμενες ώρες (χοντρικά από τα μεσάνυχτα απόψε μέχρι και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης) ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗΣ,  άλλά και στη Θάσο και κατά τόπους πιθανόν στο νομό Καβάλας και Έβρου αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο  τοπικών αιφνίδιων πλημμυρών (flash floods) αλλά και πλημμυρών λόγω  υπερχείλισης χειμάρρων ή ποταμών καθώς και κατολισθήσεων στις ορεινές ημιορεινές περιοχές!!!

 Ένα πέρασμα από ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται όμως  κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και στις υπόλοιπες περιοχές κυρίως της ανατολικής και Νότιας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής συνοδεία πρόσκαιρα πολύ ισχυρών  νοτιάδων!  

Διαφήμιση: Πώς είναι να είσαι σούπερ ήρωας στην Ελλάδα αλλά να είσαι άνεργος; Ανακάλυψε τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Δράχμαν ΕΔΩ

Όσον αφορά τώρα στα ερωτήματα σας για αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο σε σχέση με μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά, κατά την ταπεινή μου άποψη το όλο φαινόμενο είναι άνευ σημασίας!

Τα  15 λεπτά δελτία καιρού της ΕΡΤ3 μεταδίδονται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17:30 το απόγευμα, κι αν δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις στις 20:00 το βράδυ” σημειώνει ο ίδιος σε σχετική του ανάρτηση. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα