Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 19 & 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Κοινοποίηση

BETMARKET UNITED: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ Σ/Κ 19 & 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Οι tipsters του BetMarket… συνεδρίασαν και έβγαλαν το σημείου που ξεχωρίζει από κάθε κατηγορία για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Οκτώ επιλογές σε αποδόσεις από 1.26 μέχρι 4.40.

Το φαβορί

Η Ιντερ μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε δύο νίκες με Κάλιαρι και Νάπολι και βρήκε ηρεμία. Ολο το βάρος πέφτει στα εγχώρια, σε μια σεζόν που δεν υπάρχει ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Απόλυτα στα μέτρα της το εντός με την Σπέτσια, ειδικά όταν η τελευταία μπορεί να ρίξει το βάρος στο εντός έδρας με την Τζένοα που ακολουθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ιντερ-Τζένοα 1 (1.26) 

Ο διπλασιασμός

Σε δύσκολη θέση η Φιορεντίνα η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα για Ευρώπη και βρίσκεται ελάχιστα εκτός της ζώνης υποβιβασμού. Σημαντικό παιχνίδι, πριν την επίσκεψή της στο Τορίνο για την κόντρα με τη Γιουβέντους, απέναντι στην άνετη βαθμολογικά Βερόνα με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις. Η προϊστορία δείχνει άσο, ενώ και στο τελευταίο παιχνίδι με την Σασουόλο εμφάνισε καλό πρόσωπο.

Φιορεντίνα-Βερόνα 1 (2.10) 

Το fair over

Τέσσερα συνεχόμενα over για τη Βόλφσμπουργκ που κάνει καλή σεζόν και έχει πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα. Φουλ επιθετική η Στουτγάρδη, σπάνια παιχνίδι της μένει χαμηλά στο σκορ. Στο πιο πρόσφατο πίεζε μέχρι τέλους και έβαλε δύο γκολ στην Ουνιόν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Βόλφσμπουργκ-Στουτγάρδη Over (1.57) 

Το value over

Τρία σερί over μετρά στο νέο γήπεδο η Γουίμπλεντον (που μετατρέπονται σε 5 για όλες τις διοργανώσεις) ενώ και τα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της επιβεβαίωσαν το συγκεκριμένο στατιστικό. Από 4 διαδοχικά goal/goal και 4 over στα 6 τελευταία η νεανική ομάδα της Κρου. Αμφότερες έρχονται από θετικά αποτελέσματα και το over2.5 στο 2.00 εμπεριέχει value.

Γουίμπλετον-Κρου Over (2.00) 

Tο αουτσάιντερ

Αναβίωση ενός δυνατού παιχνιδιού του παρελθόντος στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς, με τον Σόλσκιερ να καλείτε να αντιμετωπίσει τον Μπιέλσα. Πιο έμπειρος ο τελευταίος και με την ομάδα του να έχει δείξει αρκετά καλή εικόνα σε όλα τα μεγάλα ματς της φετινής σεζόν. Μπορεί να κάνει τη ζημιά και στο «Ολντ Τράφορντ».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς 2 (4.40)

Το Λάτιν

Σε κρίσιμη στροφή το Κόπα Λιμπερταδόρες και η Ράσινγκ θα έχει αποκλειστικά το μυαλό της στη ρεβάνς με την Μπόκα μεσοβδόμαδα.  Ο τεχνικός Μπεκατσέσε θα ξεκουράσει όλους τους βασικούς,  με την Εστουδιάντες να έχει μπροστά της ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη.

Εστουδιάντες-Ράσινγκ 1 (2.10) 

Το ειδικό στοίχημα

Στο Θέλτα – Αλαβές, έχουμε δύο ομάδες που αναπτύσσονται από τα πλάγια, έχουν ίσως τα υψηλότερα ποσοστά σέντρας στην κατηγορία και αυτό από μόνο του είναι ένα καλό δείγμα για να ποντάρουμε στα κόρνερ. Κατά μέσο όρο έχουμε 10 κόρνερ στα παιχνίδια τους, με λίγη τόλμη θα ζητήσουμε το παραπάνω.

Θέλτα-Αλαβές Over 10.5 κόρνερ (3.40)

Μπάσκετ

Ο Ηρακλής υποδέχεται το Λαύριο για την όγδοη αγωνιστική της Basket League. Οι δύο ομάδες κάνουν εξαιρετική χρόνια με το Λαύριο ωστόσο να «κλέβει» τις εντυπώσεις με 3 συνεχόμενες νίκες. Η αποστολή του Λαυρίου στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολη ωστόσο η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μπορεί να κρατηθεί κοντά στο σκορ, με το χάντικαπ στους 9.5 πόντους να μπαίνει στις επιλογές μας.

Ηρακλής-Λαύριο 2 +9,5 (1.87) 

Οι επιλογές μας

    • Ιντερ-Σπέτσια 1 (1.25)/ Κυριακή

    • Φιορεντίνα-Βερόνα 1 (1.87) / Σάββατο

    • Βόλφσμπουργκ-Στουτγάρδη Over (1.57)/ Κυριακή

    • Γουίμπλετον-Κρου Οver (2.00) / Σάββατο

    • Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς 2 (4.40) / Kυριακή

    • Εστουδιάντες-Ράσινγκ 1 (2.10)/Kυριακή

    • Θέλτα-Αλαβές Over 10.5 κόρνερ (3.40)/ Κυριακή

    • Ηρακλής-Λαύριο 2 +9,5 (1.87) / Σάββατο

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα